Kuruluş Osman oyuncularından 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına destek! Burak Özçivit, Özge Törer

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma sebep olan asrın felaketinden sonra Türkiye tek yürek oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Tüm Türkiye depremzedelerin yaralarını sarmak için seferber oldu. Yaraların sarıldığı şu günlerde AFAD, evini kaybedenler için 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasını hayata geçirdi. Kampanyaya destek veren Kuruluş Osman dizisinin yıldızları yayınladıkları video ile takipçilerine çağrıda bulundu.

Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), büyük Deprem felaketinde evini kaybedenler için harekete geçti ve 'Evim Yuvan Olsun' adlı bir kampanyayı hayata geçirdi. 

Yardımseverlerin kullanmadıkları evlerini depremzedelere tahsis edebildiği, düşük bedelle kiraya verebildiği ya da kira yardımı yapabildiği kampanyaya çok sayıda ünlü isimde dahil oldu. ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin ekibi, çektikleri bir videoyla bu kampanyaya destek verdi. Burak Özçivit, Özge Törer, Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin yer aldığı videoda şu ifadelere yer verildi:

'Birçok depremzedenin sıcacık bir yuvaya ihtiyacı var. Peki biz ne yapabiliriz? Sen de evimyuvanolsun.org üzerinden bir hayata dokunabilirsin. Bu web sitesi üzerinden afetzedelere evini tahsis edebilir, düşük bir bedelle kiralayabilir ya da kiralarını karşılayabilirsin. Bu süre içinde oluşacak tüm faturalar kaymakamlıklar tarafından ödenecek. Olası hasarlara karşı ev eşyaları sigortalanarak, sigorta primleri Türkiye Sigorta tarafından karşılanacak. evimyuvanolsun.org depremzedelerin ve destekçilerin haklarını devlet tarafından güvenceye alındığı bir dayanışma platformu. Siz de bu dayanışmaya katılın. Size ihtiyacı olan onlarca kişi uzakta değil, sadece bir tık ötenizde. Hadi, bir hayata dokunalım'

Burak Özçivit, asrın felaketinin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyasına katılıp milyonları bağış yapmaları için çağrıda bulunmuştu. Ünlü oyuncu, daha önceden organize edilmiş bir etkinliğe katılmak için Katar'a gitmişti. Özçivit'in katıldığı etkinliğin tüm biletini depremzedelere bağışlamıştı.

Talha Bora Öge'nin depremden aylar öncesi söyledikleri yeniden gündeme geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Talha Bora Öge'nin depremden aylar öncesi söyledikleri yeniden gündeme geldi!
Hakan Ural 'insanları aşağılayan' Ekşi Sözlük'e ateş püskürdü: Ekşi Sözlük denen lağım çukuru…

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural 'insanları aşağılayan' Ekşi Sözlük'e ateş püskürdü: Ekşi Sözlük denen lağım çukuru…
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0