Meltem Cumbul'dan 40 bin dolarlık bağış algısı!

Geçtiğimiz akşam Halk TV'de düzenlenen deprem yardım kampanyasına bağlanarak 40 bin dolar bağış yaptığını söyleyen Meltem Cumbul'un bahsettiği paranın ABD'de kendisinin de şarkı söylediği bir konserde toplandığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma sebep olan asrın felaketinden sonra Türkiye tek yürek oldu. Binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirdiği depremin ardından yaralar sarılıyor. Depremden etkilen vatandaşlar için harekete geçildi. Halk TV'de de 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyası düzenlendi. Kampanyaya katılanlar depremzedelerin barınma ihtiyaçlarının karşılanması için bağışta bulundu. ABD'de yaşayan oyuncu Meltem Cumbul da o bağışçılardan biriydi.

Yayına New York'tan canlı bağlanan Cumbul, 40 bin dolar bağış yaptığını açıkladı. Cumbul'un bu bağışı yayın sırasında takdir toplarken işin aslı farklı çıktı. Cumbul'un aslında New York'ta depremzedeler yararına katıldığı bir konserde toplanan 40 bin doları kendi bağışıymış gibi açıkladığı ortaya çıktı.

Konuya ilişki konser organizasyonunu yapan kuruluştan bir açıklama yapıldı. Cumbul'un konsere katılarak 2 şarkı söylediği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye ve Suriye'de yaşadığımız deprem felaketi sonrasında, 18 ve 19 Şubat 2023 tarihlerinde New York'ta Drom'da düzenlediğimiz ve 40'a yakın müzisyen, 600 'den fazla katılımcının desteğiyle gerçekleşen Türkiye ve Suriyeli Depremzedelere yardım ve Amerikan kamuoyunda farkındalık yaratmak amacı ile düzenlediğimiz konserlerde toplanan 40,000 dolar, eşit olarak Turkish Philanthropy Funds ve Basmeh Zeitooneh adlı sivil toplum kuruluşlarına aktarılacaktır.

"MELTEM CUMBUL SADECE KATKI SAĞLAMIŞTIR"

Türkiye'deki bazı basın organlarında yapılan 40,000 dolarlık bağışın Meltem Cumbul tarafından "Bir Kira, Bir Yuva" kampanyasına bağışlanacağı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Meltem Cumbul bu konserlere, sadece Fahir Atakoğlu ile birlikte iki şarkı söyleyerek katkı sağlamıştır. Yapılan prodüksiyon ile başka bir organik bağı yoktur. Yanlış anlaşılma olduğu kanısındayız. Turkish Philanthropy Funds ve Basmeh Zeitooneh kendilerine ulaştırılacak bağışları hem Türkiye'de, hem de Suriye’de ihtiyaç sahiplerine aktaracaklardır. Kamoyuna saygıyla duyurulur."

BİR DOĞRULAMA DA ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN GELDİ!

Halk TV'de canlı yayınlanan bağış kampanyasına birçok isim destek verirken ünlü yapımcı Armağan Çağlayan'ın 1 milyon TL bağışladığı bilgisi verilmişti.

Ünlü yapımcı, Twitter hesabından bir açıklama yaparak bağışı kendisinin yapmadığını dile getirdi. Çağlayan açıklamasında şunları söyledi;" İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bağış kampanyasında, bir isim benzerliği sebebiyle yapılan bağış tarafımdan yapılmış gibi algılanmış ve haber yapılmış. Bağışı Özgül Armağan Çağlayan Vakfı yapmıştır. Karışıklık tamamen isim benzerliğinden kaynaklandı sanırım."

Şevval Şahin’den nankör sözler! "Kendimi Türkiye'ye ait hissetmiyorum" dedi

İLİŞKİLİ HABER

Şevval Şahin’den nankör sözler! "Kendimi Türkiye'ye ait hissetmiyorum" dedi
Polis memuru rica etti, küçük kız söyledi! Deprem bölgesindeki çocuklarla sohbet eden polisler

İLİŞKİLİ HABER

Polis memuru rica etti, küçük kız söyledi! Deprem bölgesindeki çocuklarla sohbet eden polisler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

mehmetm 1 yıl önce

Bu camia, bir işi yalansız, dolansız olması gerektiği gibi yaptıkları gün dişimi kıracağım. Dişimi kırmak için takipteyim.

Toplam 1 beğeni

tekin 1 yıl önce

halk tv yazıyosa yalan olduğuna kimsenin şüpesiyok zaten sözde sanatçılar bir bir ifşa oluyolar

Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce

Bir gün bunların hepsinin hesabını bu millet kesinlikle soracaktır !..

bidost 1 yıl önce

maalesef bu çağdaş! modern! laik! kafadan insanlık benklenmez.

dedsa 1 yıl önce

başkalarını ötekileştirip ABD ci olmakla suçlayan bu men-SOL komünist tayfa ne olaki abd den çıkamıyorlar. eee biz buynlara boşuna mı aBD beslemesi hainler diyoruz. Türk takiyyeciliği yapıp Türk düşmnaı kesilirler Atatürk heykelciliği yapıp Atatürk düşmnalığı ederler. bunlar böyle . topu paravan SOLCU paravan komünist. gerçekte ABD mandacılığı himayesinde besleme bunlar. yeter ki arpalarını eksik etme.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun