Halk Tv canlı yayında açıklamıştı! Armağan Çağlayan yalanı ortaya çıkardı

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, Halk TV tarafından organize edilen ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına 1 milyon TL bağışlamadığını, isim benzerliğinden ötürü karıştırıldığını söyleyerek yalanı ortaya çıkardı.

İzmir Belediyesi de evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası başlattı. Halk TV'de canlı yayınlanan bağış kampanyasına birçok isim destek verirken ünlü yapımcı Armağan Çağlayan'ın 1 milyon TL bağışladığı bilgisi verilmişti.

"KARIŞIKLIK İSİM BENZERLİĞİNDEN KAYNAKLI"


Ünlü yapımcı, Twitter hesabından bir açıklama yaparak bağışı kendisinin yapmadığını dile getirdi. Çağlayan açıklamasında şunları söyledi;"İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bağış kampanyasında, bir isim benzerliği sebebiyle yapılan bağış tarafımdan yapılmış gibi algılanmış ve haber yapılmış. Bağışı Özgül Armağan Çağlayan Vakfı yapmıştır. Karışıklık tamamen isim benzerliğinden kaynaklandı sanırım."

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

ÖyküşNesli 1 yıl önce

Yalan bunun neresinde karışıklık olmuş ne alaka yalanla

Toplam 10 beğeni

Vatan1 1 yıl önce

Halk tv olmuş yalan tv meltem cumbul 40 bin dolar bağışladı dediler yalan çıktı haluk leventi üst düzey biri aradı bağışları devlete ver demiş dediler adam bağlandı yalan kimse aramadı dedi şimdide armağan çağlayan bağış yaptı dediler oda yalan

Toplam 11 beğeni