Tası tarağı toplayıp İstanbul'u terk eden Ceylan Ertem'den çağrı!

99 depremini yaşayan şarkıcı Ceylan Ertem geçtiğimiz günlerde tası tarağı toplayıp İstanbul'u terk ettiğini açıklamıştı. Ertem, Kahramanmaraş depremi sonrası olası Marmara depremine karşı İstanbul'da yaşayanlara köylere gelin çağrısında bulundu.

Şarkıcı Ceylan Ertem, kısa süre önce İstanbul'dan bir köye yerleştiğini açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan Kahramanmaraş ve 10 ilimizi etkileyen depremler sonrası birçok kişi depremden korkmaya başladı. Bunun üzerine Ertem, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak 'Şehirde değil köyde yaşanmalı' dedi.

Ceylan Ertem

Ceylan Ertem

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRI YAPTI!

Ceylan Ertem, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı. "09.00-18.00 çalışmayan arkadaşlarıma sesleniyorum. Köylere uzatın elinizi, başka şehirlere yayılın. Memleketin başka köylerinde, kasabalarında verdiğiniz kiraların yarısını ödeyeceksiniz." dedi.

17 AĞUSTOS DEPREMİNİ ADAPAZARI'NDA YAŞADI

Ertem, binlerce insanımızın hayatını kaybettiği 17 Ağustos 1999 depremini Adapazarı'nda yaşadı. Ünlü isim, Kahramanmaraş depremleri sonrasında, atmosferin kendisine o günleri hissettirdiğini söyledi.

Adapazarı'ndan bir fotoğraf paylaştı ve bu fotoğrafa;

"Bu fotoğraf Kahramanmaraş merkezli depremden değil.
1999 yılında benim analog makinemle çektiğim, bizim sokaktan bir fotoğraf. Korkunç günlerdi, sayfa sayfa anı. Bir sürü duvarda ‘Elveda Adapazarı’ yazıları."
notunu düştü. Ceylan Ertem'in bu paylaşımı herkesi duygulandırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

"Takma diş" sayesinde depremde hayatta kaldılar! İkinci depremde herkesi şoke eden detay

Galatasaraylı İrem Derici Beşiktaş maçında gözyaşlarına boğuldu! Sahaya oyuncaklar yağınca...

İLİŞKİLİ HABER

Galatasaraylı İrem Derici Beşiktaş maçında gözyaşlarına boğuldu! Sahaya oyuncaklar yağınca...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Kul insan 1 yıl önce

Büyükler günahlar haramlar terk edilsin İstanbul değil buyurdu

Kul insan 1 yıl önce

Haramlar günahlar terk edilmelidir İstanbul değil.

Birisi 1 yıl önce

Köyüme mi gitsem? Ancak şarkıcı şu soruya açıklık getirmemiş: Küpünü doldurduktan sonra mı köye gitmeli, yoksa küpü doldurmadan mı?

abdullah 23 1 yıl önce

en doğrusunu yapmış keşke imkanımız olsa da bizlerde gitsek.