Oğuzhan Koç eşi Demet Özdemir'in doğum gününü kutladı! Bu sefer buruğuz...

Oğuzhan koş eşi Demet Özdemir'in doğum gününü sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla kutladı. Doğum günü hediyesi olarak deprem bölgesine yardım edilmesini isteyen Demet Özdemir'e eşi Oğuzhan Koç ise buruk bir kutlama mesajı yayınladı.

Geçirdiğimiz zorlu günlerin yaralarını sarmaya çalıştığımız bugünlerde yardım kampanyalarına verdiği destekle adından söz ettiren Demet Özdemir, doğum günü hediyesi olarak hayranlarını deprem bölgesine yardıma davet etmişti. Eşi Oğuzhan Koç ise sosyal medya hesabından Demet Özdemir'in doğum gününü buruk bir kutlama mesaj ile kutladı.

Demet Özdemir

Demet Özdemir

OĞUZHAN KOÇ BURUK BİR MESAJLA KUTLADI

Eşinin doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Oğuzhan Koç, "Bu sefer buruk anıyoruz doğduğun günü... İyi ki doğdun benim diğer yarım. Hem ailemiz, hem ülkemizin mutlu, huzurlu günleri için dua ediyorum." notunu düşerek duygusal bir mesajla kutladı.

Oğuzhan Koç eşi Demet Özdemir

Oğuzhan Koç eşi Demet Özdemir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

"Takma diş" sayesinde depremde hayatta kaldılar! İkinci depremde herkesi şoke eden detay

İlayda Alişan Ateş Kuşları dizisi için tesettüre girdi! Görenleri büyüledi

İLİŞKİLİ HABER

İlayda Alişan Ateş Kuşları dizisi için tesettüre girdi! Görenleri büyüledi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0