İstanbul depremi uyarıları ünlüleri de korkuttu! Evlerini kontrol etseler de harekete geçip...

Kahramanmaraş ve 10 ilimizde meydana gelen depremler sonrası gözler İstanbul'a çevrildi. Olası İstanbul depremine karşı evlerini kontrol eden ünlülerin bazıları harekete geçip ev daha tenha yerlerde ev bakmaya başladılar.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremi 10 ilimizde binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Bir saniyenin bile çok önemli olduğu depremde olası İstanbul depremi de konuşulmaya başlandı.

İstanbul'da yaşayan birçok ünlü isim Beykoz ve İstinye'den daha uzağa Sarıyer bölgesinden villa bakmaya çoktan başladı. Takvim'in haberine göre; ünlülerin ilk tercihleri ise ilçenin Bahçeköy, Zekeriyaköy, Uskumruköy ve Demirciköy gibi tenha bölgeler.

EVLERİNİ KONTROL ETTİRSELER DE HAREKETE GEÇİP...

Edinilen bilgiye göre, Engin Altan Düzyatan, Arda Turan, Bengü, Caner Erkin, Berkay, Erkan Petekkaya, Burak Özçivit ve Şafak Sezer gibi ünlü isimler, evlerine kontrol yaptırsalar da ev arayışına da girdiklerini öğrenildi. 

Sarıyer'in köy kısımlarında yeni villalara bakan bazı ünlüler, taşınma hazırlıklarına girmiş bile.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Beşiktaş taraftarlarından anlamlı hareket! Depremzede çocuklar için sahaya oyuncak attılar

Bob Geldof ve Green Mountain Mahler Orkestrası Türkiye ve Suriye için çaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Bob Geldof ve Green Mountain Mahler Orkestrası Türkiye ve Suriye için çaldı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0