Demet Akalın açtı ağzını yumdu gözünü! Yangında yoklar depremde yoklar dedi...

Şarkıcı Demet Akalın, Kahramanmaraş merkezli depremden sonra sesiz kalan ünlü isimlere açtı ağzını yumdu gözünü. Sosyal medya hesabı üzerinden "Yangında yoklar depremde yoklar!" dedi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından birçok ünlü isim yardımda yarıştılar. Deprem bölgesinde sahada çalışanlar ve sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundular. Demet Akalın ise bu yardımların başını çeken ünlü isimlerden biri oldu. Ünlü şarkıcı, geçirdiğimiz bu zorlu günlerde sessiz kalan sanatçılar için "Yangında yoklar depremde yoklar!" diyerek isyan etti.

Demet Akalın isyan etti

Demet Akalın isyan etti

DEMET AKALIN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla ses getirdi. Akalın başımızdan geçen doğal afet sonrası sesiz kalan ünlü isimlere seslendi. Paylaşımında şu sözlere yer verdi; "Neredesin' diye şimdi sormayacağız da ne zaman soracağız? Yangında yoklar, depremde yoklar, e olmayın işte, ülkenin akışında da olmayın! Hala uyuyanlar var, pes!"

Demet Akalın

Demet Akalın

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Beşiktaş taraftarlarından anlamlı hareket! Depremzede çocuklar için sahaya oyuncak attılar

Pınar Aylin'den deprem açıklaması: Kurtuluş Savaşı ruhuna bürünürsek bunun altından kalkarız!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Aylin'den deprem açıklaması: Kurtuluş Savaşı ruhuna bürünürsek bunun altından kalkarız!
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e sert tepki! "Hocam artık yeter"

İLİŞKİLİ HABER

Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e sert tepki! "Hocam artık yeter"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

vedat 1 yıl önce

gardas bunlar para varsa var bide yalakaklik varsa var

mersinli 1 yıl önce

Yangında yoklar depremde yoklar bu söylediklerin ne zaman varlardı ki. Karalamaya gelince vatan hainliğine gelince baştalar. Yangında yoklar depremde yoklar Vatan konusu olunca hiç bir zaman yoklar. Üfleyince de mangalda kül bırakmıyorlar. H A İ N L E R

mert yozgat 1 yıl önce

tebrikler sayın kıymetli sanatçımız demet hanım siler bize gurur verdiniz teşekkür ederiz sizin gibi insanlara ihtiyacımız var