Mehmet Şef'ten duygulandıran deprem açıklaması! "Dünya bu kadar işte..."

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde ilk günden beri sahada yer alan ünlü şey Mehmet Yalçınkaya açıklamalarıyla duygulandırdı. Depremin yaralarını sarmak için günlerdir deprem bölgesinde kazan kazan yemek pişiren Mehmet şef, gazeteci Adem Metan'a deprem bölgesinde yaşadıklarını ve hissettiklerini anlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem tüm Türkiye'nin yüreğini yaktı. Kırk binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan depremlerden sonra sağ kurtulan binlerce insan da zorlu şartlarda yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor. 11 ili vuran ve Asrın Felaketi olarak adlandırılan bu depremlerden sonra gerek vatandaşlar gerekse yardım ekipleri ellerinden gelen tüm mücadeleyi gösterdi. Ellerinden gelen maddi manevi tüm destekleri depremzedeler için veren ünlüler de depremin yaralarının sarılması için seferber oldu. Bu isimlerden biri de depremin ilk gününden beri sahada canla başla mücadele eden ünlü şef Mehmet Yalçınkaya oldu.

Mehmet Yalçınkaya

Mehmet Yalçınkaya

Mehmet YalçınkayaİLİŞKİLİ HABERMehmet Yalçınkaya'dan samimi deprem itirafı: "Buraya geldim geleli..."

DEV KAZANLARDA YEMEKLER PİŞİRDİ

Masterchef Türkiye'nin Mehmet Şef'i olarak hemen hemen herkesin hafızasında yer edinen ünlü şef Mehmet Yalçınkaya zor şartlara rağmen ilk günden beri deprem bölgelerinden ayrılmadı. Bölgedeki depremzedeler için dev kazanlarda yemek pişiren Yalçınkaya, ekibiyle birlikte ocağın başından bir an olsun ayrılmadı.

Mehmet Şef deprem bölgesinde

Mehmet Şef deprem bölgesinde

"DÜNYA BU KADAR İŞTE..."

Deprem bölgelerinden gördüklerini, yaşadıklarını ve hissettiklerini anlatan Mehmet Şef gazeteci Adem Metan'dan gelen "Abi seni burada en çok etkileyen şey neydi?" sorusuna kendisini duygulandıran bir olayı anlatarak şu sözlerle cevap verdi:

"Beni en çok etkileyen şey şuydu: Mesela bir adam geldi 3 tane Mercedes’i varmış, bir tane binası varmış, bir tane fabrikası varmış bunların hepsi gitmiş. Bizden bir kilo pirinç istiyordu. Dünya bu kadar işte" 

 "GÖRÜR GÖRMEZ AĞLAMAYA BAŞLADIM"

Deprem haberini aldığı ilk andan itibaren gözyaşlarına hakim olamadığını söyleyen Mehmet Şef kendisini ifade ederken "Sabah uyandım, televizyonu açar açmaz o görüntüleri görür görmez ağlamaya başladım. Çünkü bu bölgeyi eskiden de tanıyorum. Bu bölge bizim için çok önemli. Antep, Maraş buralar çok geldiğim yerler. Boluluyum ama buralarla özel bir bağım var. Ağladım, yarım saat kendime gelemedim. Hemen ertesi gün ekibi topladık bindik arabaya. Nereye gelebiliriz diye aradık KYK yurduna geldik. Orada kaldık 11 güne yakın. Daha sonra İslahiye’ye geldik. Şimdi Hatay’dayız. Gerçekten deprem Hatay’da. Evet Maraş, Antep ve Urfa her yer etkilendi ama ben Hatay’ı gördükten sonra depremin üstünde bir şey gördüm. Herkesin buraya önem vermesi lazım, bırak rehaveti saldırmamız lazım. 3 gündür buradayım, az önce çok önemli bir şey söyledin. Bu deprem Maraş-Hatay depremi olmalı, Hatay değişmiş böyle bir şey yok. Milli Savunma Bakanımız bizi İslahiye’de gördü, dedi ki çocuklar hemen Hatay’a gidin. Buraya geldik, şu anda sahra mutfağındayız. Az önce 6 bin kişiye yemek dağıttık, şimdi öğlen yemeğine de geçiyoruz kısmet olursa." cümlelerini kullandı.

Mehmet şef sözleriyle duygulandırdı

Mehmet şef sözleriyle duygulandırdı

Eser Yenenler: Hayatımızın en anlamlı oyununu oynadık dedi! Yenenler çifti depremzedeler için..

İLİŞKİLİ HABER

Eser Yenenler: Hayatımızın en anlamlı oyununu oynadık dedi! Yenenler çifti depremzedeler için..

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 8

Cafer 11 1 yıl önce

Allah razı olsun şefim.Rabbim kazalardan belalardan korusun sizi ve tüm yardım edenleri.

Toplam 1 beğeni

halk 1 yıl önce

Bu dünya boş. Mühim olan Allah'ın rızasını kazanarak göçmek. Farzlarını yapmak yasaklarından korunmak. Depremde bir kuruş yardım yapmayan Türkiye'nin zenginlerine ders olsun bu konuşma. Size de kalmaz bu yalancı dünya.

bilal münir 1 yıl önce

Allah CC razı olsun...

Toplam 1 beğeni

kızılelma 1 yıl önce

Helal sana Mehmet şef.Hayatı ne güzel özetledin.

Toplam 1 beğeni

Fani 1 yıl önce

Adamsın memet şefim adam. Allah senden razı olsun.

Yorumların Tümünü Okuyun