Depremde yakınlarını kaybeden Sarp Apak: Çok zor zamanlar geçirdim

Kahramanmaraş depremlerinin etkilediği Adana'da yakınlarını kaybeden oyuncu Sarp Apak, oğlu Güney ile İstanbul'da bir AVM'de görüntülendi. Scooter ile AVM’de dolaşan ve polis üniformasıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu depremde hayatını kaybeden yakınları hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'Kaderimin Oyunu', 'Jet Sosyete', 'Kavak Yelleri' gibi projelerde rol alan Sarp Apak, oğlu Güney ile birlikte İstanbul'da bir AVM'de alışveriş turuna çıktı. Karşısında basın mensuplarını gören baba-oğul kameralara poz vermeyi ihmal etmedi. Ünlü oyuncu basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet ederken depremle ilgili gelen soruları üzülerek yanıtladı.

Sarp Apak ve oğlu Güney

Sarp Apak ve oğlu Güney

"KORKUNÇ BİR DÖNEMDİ"

Kahramanmaraş depremlerinde yakınlarını kaybeden Apak, "Annem Antakyalı, babam ise Adanalı. Depremden anında haberim oldu. O gece itibariyle hepimiz gibi ben de çok zor zamanlar geçirdim. Çok şükür canım kuzenim ve ailesi sağ salim kurtuldu. Onları Ankara'ya yerleştirdik. Berbat ve korkunç bir dönemdi. Tüm ülkemizin başı sağ olsun" dedi.

Sarp Apak eşi ve oğlu

Sarp Apak eşi ve oğlu

NE OLMUŞTU?

Sarp Apak, asrın felaketinde yakınlarını kaybettiğini belirterek şu açıklamayı yapmıştı:

"Benim ailem de Hataylı ve Adanalı, Bizde kayıp yok birinci çemberden ama tanıdığımız insanlardan can kayıplarımız var. Çok üzgünüz. Çok kötü bir tablo olduğunu hepimiz biliyoruz. Git gide hayatımız normalleşecek ama oralar yalnızlaştığı anda tekrar bütün millet olarak devreye girmemiz gerekecektir."

Deprem bölgesinde yakınlarını kaybeden Sarp Apak açıkladı

Deprem bölgesinde yakınlarını kaybeden Sarp Apak açıkladı

 Sarp Apak, depremlerin hemen ardından yardım seferberliğine katılarak  Ahbap Derneği'ne 100 bin TL bağışta bulunmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Düğünde düşen pastayı işte böyle yedi! Gelini sakinleştiren damat sosyal medyada...​

Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu! Zirvedeki isim şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu! Zirvedeki isim şaşırttı

BİR YORUM YAPIN 0