Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'ndan dikkat çeken bulaşık yıkama önerisi!

Ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, “Dünden Sonra Yarından Önce” programıyla dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Budayıcıoğlu, deprem travmalarını atlatmak ve gündelik yaşama devam etmek için depremzedelere bulaşık yıkayın önerisinde bulundu.

Kitapları 'İstanbullu Gelin', 'Doğduğun Ev Kaderindir’, 'Masumlar Apartmanı', 'Kırmızı Oda' ve 'Camdaki Kız' isimleriyle dizileştirilen psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası Ceyda Düvenci ile "Dünden Sonra Yarından Önce" adlı program yapmaya başladı. Depremin getirdiği psikolojik travmaların nasıl atlatılabileceğine yönelik konular işlemek için yapılan programda psikiyatr Budayıcıoğlu'ndan şaşırtan 'Bulaşık yıkama' önerisi geldi.

BULAŞIK YIKAMAK ÖNERİSİ DİKKAT ÇEKTİ!

Ünlü Psikiyatr 'Tencereler parladıkça karanlık düşünceler kayboluyor' sözleri ile dikkat çekti. Ceyda Düvenci, "Bulaşık yıkamak müthiş bir şey gerçekten hocam, o su aktıkça garip bir psikoloji var bulaşık yıkamak çok iyi geliyor bana" dedi.

Gülseren Budayıcıoğlu

Gülseren Budayıcıoğlu

Daraldığı an kendini mutfağa attığını belirten Budayıcıoğlu şu sözleri sarf etti:

'KORKULARI YIKAMAK ANLAMINA GELİYOR''

"Daraldığım an ilk yaptığım iş mutfağa koşarım, önce lavaboları güzel fırçalar ve ovarım, sonra ne kadar tencere varsa çıkarırım, onları ovar, yıkarım, bir daha yıkarım pırıl pırıl olur. Bu iki mekanizmayla bize iyi geliyor, ilki yoruluyoruz, enerji kaybediyoruz, ikincisi de bir şeyi yıkamak beyinlerimizdeki sorunları, korkuları yıkamak anlamına geliyor. Tencereler parlamaya başlayınca beynimdeki karanlık düşünceler kaybolup gidiyor, beynimiz de bu temizlikten nasibini alıyor. Bunu insanlara da öneririm" açıklamasında bulundu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı rakamları yine yuvarladı! Murat Sancak'ın 10 milyon TL'lik bağışını...

Prens Harry ve Meghan için şok karar! Resmen kovuldular…

İLİŞKİLİ HABER

Prens Harry ve Meghan için şok karar! Resmen kovuldular…
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Selami 1 yıl önce

Gülseren hoca bir tane

serdar 1 yıl önce

demek ki bulaşık makinaları çıktıktan sonra travma ve sitrese açık hale gelmişiz.

Toplam 1 beğeni