Meral Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasına Ata Demirer'den gönderme!

İYİ parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masaya rest çekerek Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a seslenmesine bir yorum da komedyen Ata Demirer'den geldi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkıp 6'lı Masa'dan kalktı. Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda göreve davet etti. Zaman zaman siyasi açıklamalarıyla gündeme gelen komedyen Ata Demirer'den yorum gecikmedi.

Ünlüler dünyasında 6’lı şoku: AkşenerİLİŞKİLİ HABERÜnlüler dünyasında 6’lı şoku: Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasına incindiler

"ŞEYTAN DİYOR ADAY OL"

Esprili tavrıyla tanınan Demirer, Instagram hesabından Bursa Bülbülü filminden bir fotoğraf ekleyerek "Şeytan diyor aday ol!" ifadelerini kullandı. Demirer'in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 

Ünlüler dünyasında 6’lı şoku: Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasına incindiler

İLİŞKİLİ HABER

Ünlüler dünyasında 6’lı şoku: Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasına incindiler
Yağmur Atacan pantolonuyla herkesin diline düştü! Pınar Altuğ'un aldığı pantolon...

İLİŞKİLİ HABER

Yağmur Atacan pantolonuyla herkesin diline düştü! Pınar Altuğ'un aldığı pantolon...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

Vatandasim Ben 1 yıl önce

sözüm ona sanatci tayfasi,devletin yaptigi tüm yeniliklerinden istifa ederler,ucaklarda förs klas da oturullar,son model pahali araba kullanirlar yapilan kaymak gibi otobanlarda fink atar stres atiyoruz derler,cepleri para dolu en kiyak Restorantta yemek yer kulüplerden diskolardan cikmazlar,en iyisini giyer icerler,ahlaksizlik diz boyu,onun sevgilisi ile o onun karisi ile biri birakir öbürü alir,hasiyet insanlikta nasipsiz, bu güzelim memleketimin her türlü imkanini kullanirlar ama yetmez birde kalkarlar devlete Millete laf sokarlar.nedir bu ahlaksizlik terbiyesizlik,kimsiniz lan siz.

kçn 1 yıl önce

aday ol sende gör

Hakikat 1 yıl önce

Ol tabi neyin eksik hatta fazlan bile var. Zelenski gibi birine tam ihtiyacımız olduğu bir dönem zaten. Bizim Ukrayna dan neyimiz eksik.

Istanbul 1 yıl önce

Zaten deccal a hizmet ediyor sunuz sizler şeytan ı suçlamayın hak ve batil mücadelesi herkez saf ini belli ediyor yiğit olan açık açık söyler

Toplam 1 beğeni

Vatandaş 1 yıl önce

Keşke öyle birşey yapsanda boyuyun ölçüsünü alsan

Toplam 2 beğeni