Teoman: Yaptığımız her şey manasız! Şarkıcında depremle ilgili duygularını ifade etti!

Ünlü şarkıcı Teoman, yaşanılan depremin ardından "Kendimi çok kötü hissediyorum" diyerek duygularını dile getirdi. Yaptığı her şeyin manasız kaldığını söyleyen şarkıcı, çok büyük üzüntü içinde olduğunu dile getirdi.

Yaşanılan depremin ardından birçok ünlü paylaşımlarına ara verdi. Cihangir'de görüntülen Teoman ise bu ünlülerden biri. Evine doğru giden Teoman, ayaküstü gazetecilerin sorusunu yanıtlayan şarkıcı, deprem hakkında duygularını dile getirdi. Kendini kötü hissettiğini vurgulayan Teoman, "Böyle şeyler olduktan sonra yaptığımız her şey manasız kalıyor.'' dedi. 

"BÜTÜN ÜLKENİN MORALİNİ BOZAN BİR OLAY"

Depremin ardından çok büyük üzüntü içinde olduğunu belirten Teoman, ''Bütün ülkenin moralini çok çok bozan ve korkutan bir olay'' diye konuştu. Depreme karşı önlem aldığını belirten şarkıcı, "Binamızı kontrol ettirdik. Böyle bir şey olursa ne yapacağımızı düşünüyoruz. O kadar çok can kaybı oldu ki yakınlarımızdan birkaç kişinin kaybettiği insanlar var. Çok sevdiğim birisi teyzesini kaybetti. Üzülüyoruz tabii" açıklamasını yaptı.

Teoman

Teoman

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Volkan Demirel sözleriyle yürekleri yaktı! "Hatay'da 100 kişiyi tanıyorsam yarısını kaybettim..."

Mehmet Yılmaz Ak'dan veda! Yargı dizisinde oynadığı Pars karakteri...

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Yılmaz Ak'dan veda! Yargı dizisinde oynadığı Pars karakteri...
Burak Özçivit'in kız kardeşi görenleri kendine hayran bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'in kız kardeşi görenleri kendine hayran bıraktı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0