Burak King ve Aleyna Kalaycıoğlu hakkında şoke eden iddia! "Seti iptal edip parayı ödemediler"

Survivor yarışması ile tanınan ve sonrasından müzik dünyasına adım atan şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu ile Burak King lakabıyla tanınan Burak Canatan isimli şarkıcı hakkında herkesi şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Film yönetmeni olduğu bilinen Sefa Jusufovski'nin sosyal medya hesabından ikili hakkında yaptığı açıklamalar herkesi şoke etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ekranların büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'ın 2021 sezonunda gönüllüler takımında yer alan, sporcu kişiliği ve sesiyle dikkat çeken yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, yarışma sonrasında müzik dünyasına atılan isimlerden oldu. İlk olarak 'Beceremedim' adlı single çalışmasını çıkaran 1998 doğumlu Kalaycıoğlu aynı zamanda ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile düet yaparak müzik dünyasında adını duyurmayı başardı. Son olarak sevilen şarkılarıyla bilinen Burak King lakaplı Burak Canatan ile düet hazırlığında olan Kalaycıoğlu ve Canatan hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı.

Burak King ve Aleyna Kalaycıoğlu

Burak King ve Aleyna Kalaycıoğlu

Aleyna KalaycıoğluİLİŞKİLİ HABERAleyna Kalaycıoğlu'nun Yasin Obuz hakkındaki şok sözleri!

"SETİ İPTAL EDİP PARAYI ÖDEMEDİLER"

Sefainan kullanıcı adıyla sosyal medya hesabından paylaşım yapan film yönetmeni, Burak King ile Aleyna Kalaycıoğlu'nu etiketleyerek başından geçenleri anlattığı bir video çekti. Kalaycıoğlu ile Canatan'ın klip çekimleri sırasında Kalaycıoğlu'nun seti iptal ettiğini ve çalışanlara ücreti ödeyeceğini söylemesine rağmen üzerinden bir ay geçtiğini ve hala paralarını vermeyerek kendilerini mağdur ettiklerini söyleyen yönetmen sosyal medya hesabı üzerinden sesini duyurmaya çalıştı.

"DOLANDIRILDIK" İDDİASI GÜNDEMDE

Sosyal medya hesabı üzerinden başka bir paylaşıma da yer veren yönetmen "Dolandırıldık! Sesimizi duyurmak için herkesin yardımına ihtiyacımız var! Burak King ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun klibini çekmek için 2 ay hazırlık süreci için uğraştık. Sonrasında seti kurduk. 25 kişi set içinde çalışan kişiler ve 25 oyuncu toplamda 50 kişi vardı. Çekim yaparken Aleyna Kalaycıoğlu anksiyetem tuttu diyerek klibi terk etti. Ve terk ederken herkesin parası verilecek dedi, vermedi. Bir aydır paramızı almaya çalışıyoruz ve hep bahanelerle paramızı vermiyorlar." ifadeleriyle dolandırıldıklarını iddia etti. Kalaycıoğlu ve Canatan hakkında ortaya atılan bu iddia herkesi şoke etti.

Burak King ve Aleyna Kalaycıoğlu hakkında dolandırıcılık iddiası

Burak King ve Aleyna Kalaycıoğlu hakkında dolandırıcılık iddiası

Burak King ve Aleyna Kalaycıoğlu hakkında ortaya atılan iddia şoke etti

Burak King ve Aleyna Kalaycıoğlu hakkında ortaya atılan iddia şoke etti

Sinan Akçıl Ümit Özdağ'ı yerin dibine soktu: Tacizin dibidir bu! Kimse kimsenin patronu değil

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl Ümit Özdağ'ı yerin dibine soktu: Tacizin dibidir bu! Kimse kimsenin patronu değil
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0