Melis İşiten kazadan sonra ilk kez anlattı: "Gülüyorum diye linç yedim"

Yer aldıkları Baş Belası adlı tiyatro oyununun turnesi sırasında geçirdikleri trafik kazasında ağır yaralanan ve arkadaşları ünlü tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz'ü kaybeden ünlü oyuncu Melis İşiten kaza sonrası ilk kez konuştu.

Kasım 2022'de içlerinde Melis İşiten, Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy gibi ünlü isimlerin de bulunduğu "Baş Belası" adlı tiyatro ekibini taşıyan minibüsün Amasya yolu üzerinde tıra çarpması sonucunda 3 kişi hayatını kaybetmiş diğer oyuncular da yaralanmıştı. Herkesi korkutan kazada hayatını kaybedenler arasında ünlü tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz de bulunuyordu. Melis İşiten, Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ise bu kazadan yaralanarak kurtulmuşlardı. Yakın arkadaşları Güleryüz'ün ölümünün ardından zaman zaman sosyal medya paylaşımlarında bulunan Melis İşiten kazanın ardından ilk kez açıklama yaptı.

Melis İşiten

Melis İşiten

Tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs kaza yaptı! Oyuncuların kazadan önceki son görüntüleri...İLİŞKİLİ HABERTiyatro oyuncularını taşıyan minibüs kaza yaptı! Oyuncuların kazadan önceki son görüntüleri...

"GÜLÜYORUM DİYE LİNÇ YEDİM"

Hürriyet.com.tr'de Ferit Ömeroğlu'na konuk olan ünlü oyuncu Melis İşiten, kaza sonrası açıklamalarda bulundu. Yakın arkadaşı Güleryüz ile ilgili sosyal medyada sık sık paylaşımlara yer veren ünlü oyuncu "Kaza olayında yediğin linçler ne katıyor?" sorusuna şu ifadelerle cevap verdi:

"Bana hep dokunuyor. Umurumda değil diyemiyorum. Tolga'yı özlüyorum ve onu paylaşıyorum. 5 saat sonra gün başlıyor benim için. Hemen oradan bir linç yiyorum. 5 saat önce arkadaşını paylaştın, şimdi ne paylaşıyorsun diyorlar ama bu konuyla ilgili hiçbir linç artık bana dokunmuyor. Arkadaşımı özlüyorum ve o an onu paylaşmak istiyorum bu benimle ilgili bir şey. Artık huzursuz olmuyorum linçlenince. Gülüyorum diye linç yedim ben"

Melis İşiten kaza sonrası konuştu

Melis İşiten kaza sonrası konuştu

 "SEKTÖRDE KIZDIĞIM 1 - 2 KİŞİ VAR" 

İşiten, "Kazadan sonra kazadan bağımsız seni üzen bir şey oldu mu?" sorusuna ise "Kızdığım oldu. 1-2 kişi var sektörde. Hayatta bana değersiz, kıymetsiz hissettiren birkaç kişi var. Benim arkadaşım değiller ama kötü insanlar. Hiçbir zaman da isim belirtmek istemiyorum. Başka biri oldum gibi hissediyorum kazadan sonra. Çok güzel arkadaşlarım varmış. Eskiden bozuk olduğum herkes iyi bir kalbiyle bana 'buradayız' demek için vardı." diyerek cevap verdi.

Melis İşiten

Melis İşiten

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Belçikalı sanatçılar depremzedeler için bir araya geldi! Hadise yorumuyla göz doldurdu

Uraz Kaygılaroğlu instagram hesabını temizlemişti! O soruya böyle yanıt verdi...

İLİŞKİLİ HABER

Uraz Kaygılaroğlu instagram hesabını temizlemişti! O soruya böyle yanıt verdi...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0