Ümit Erdim'in kızı Ela ile karesi büyük beğeni topladı! "Ablasının kopyası"

Seda Erdim ile mutlu süren evliliklerinden Ses ve Ela adından iki kızı bulunan ünlü oyuncu Ümit Erdim'in küçük kızı ile sosyal medya paylaşımı büyük ilgi gördü! Küçük Ela'yı görenler "Ablasının kopyası" yorumunu yaptı.

Bir zamanların sevilen dizisi Selena'daki Zülfikar rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ümit Erdim, 2017 yılında Seda Erdim ile nikah masasına oturmuştu. Son olarak Suvivor'ın 2023 sezonuna katılan ve ilk haftadan elenen isim olan Erdim'in sosyal medya paylaşımları büyük ilgi görüyor. Bir dönem verdiği kilolar ile gündem olan oyuncu, sosyal medya hesabından kızları Ses ve Ela ile yaptığı paylaşımlarla da zaman zaman gündeme geliyor. Erdim'in küçük kızı Ela ile yaptığı paylaşım da büyük ilgi gördü.

Ümit Erdim

Ümit Erdim

SurvivorİLİŞKİLİ HABERSurvivor'a katılan Ümit Erdim'in seneler içindeki fiziksel değişimi gündeme bomba gibi düştü!

"ABLASININ KOPYASI"

2018 yılında büyük kızları Ses'i kucaklarına alan Ümit Erdim ve Seda Erdim çifti, 2022 yılında kızları Ela'yı da kucaklarına alarak ikinci kez anne baba olma mutluluğunu tatmıştı. Ümit Erdim mutlu haberi sosyal medya hesabından yaptığı "Allah bütün yavrularımıza sağlık sıhhat versin, bahtları açık olsun. Ela Hanım biraz önce aramıza katıldı." paylaşımıyla duyurmuştu. Erdim'in 6 aylık olan kızları Ela ile yaptığı yeni paylaşım da sosyal medyada büyük beğeni topladı. Erdim'in paylaşımını gören kullanıcılar Ela için "Ablasının kopyası" yorumunu yaptılar.

Ümit Erdim kızı

Ümit Erdim kızı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kızılcık Şerbeti'nde akıllara zarar alkollü kolonya sahnesi! Alkollü mü olur alkolsüz mü? 

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0