İsmail Balaban'ın eşi İlayda Şeker'in başörtülü paylaşımı büyük beğeni topladı! "Çok yakışmış"

Survivor 2021 yılında şampiyonluğu kazanan başpehlivan İsmail Balaban'ın eşi İlayda Şeker'in Kandil'de yaptığı başörtülü paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Survivor 2021 sezonunda yarışan ve finalistlerin arasından geçerek birinci olmayı başaran başpehlivan İsmail Balaban, kendisiyle aynı dönemde yarışan yarışmacı İlayda Şeker ile bir süredir birliktelik yaşamıştı. Bu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çift, 2022 yılının Kasım ayında şaşalı bir düğün ile dünya evine girdi. Kapadokya'da yaptıkları ilk düğünün ardından Antalya'da da bir düğün yapan çift magazin dünyasının merak edilen ve sosyal medya paylaşımları büyük ilgi gören çiftlerinden olmayı başardı. İlayda Şeker'in geçtiğimiz Kandil akşamında yaptığı paylaşım da büyük ilgi gördü.

İsmail Balaban ve İlayda Şeker

İsmail Balaban ve İlayda Şeker

Eski Survivor yarışmacıları İsmail Balaban ve İlayda Şeker bir düğün de AntalyaİLİŞKİLİ HABEREski Survivor yarışmacıları İsmail Balaban ve İlayda Şeker bir düğün de Antalya'da yaptı

BAŞÖRTÜLÜ PAYLAŞIMI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Berat Kandili için paylaşım yapan Şeker'in paylaşımı dikkat çekti. "Allah dualarımızı kabul etsin inşallah" notuyla başörtülü halini paylaşan Şeker'in bu paylaşımını görenler "Çok yakışmış", "Makyajın keşke daha az olsaydı", "Ne güzelsin" yorumlarını yaptı.

İlayda Şeker paylaşım

İlayda Şeker paylaşım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Derya Bedavacı ile Ecem Erkek düeti diziye damga vurdu! Güzel Günler dizisinde...

Müjde Ar'dan sevindiren haber! Babaanne olan ünlü ismin torunuyla ilk karesi...

İLİŞKİLİ HABER

Müjde Ar'dan sevindiren haber! Babaanne olan ünlü ismin torunuyla ilk karesi...
Eda Ece'den "Yasak Elma" açıklaması! "Son sezonumuz..."

İLİŞKİLİ HABER

Eda Ece'den "Yasak Elma" açıklaması! "Son sezonumuz..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0