Acun Ilıcalı turnayı gözünden vurdu! Ilıcalı 5. kez baba oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu

Uzun zamandır Çağla Altunkaya ile beraber olan ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın 5.kez baba olacağı iddia edildi. 4 tane kızı olan Ilıcalı'nın erkek bebeği olacağı öğrenildi.

Dört tane kızı olan 53 yaşındaki Acun Ilıcalı'dan herkesi sevindiren haber geldi. Ilıcalı ile 24 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya'nın bebek bekledikleri öğrenildi. İddiaya göre bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu.

Acun Ilıcalı 5.kez baba oluyor

Acun Ilıcalı 5.kez baba oluyor

ACUN ILICALI TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU!

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre e 53 yaşında olan ünlü yapımcının bir erkek oğlu olacak. Cankurt, “Kulağıma gelenlere göre, şimdiye kadar yaptığı üç evlilikten dört kız çocuğu olan Acun Ilıcalı, bir kez daha baba olmaya hazırlanıyormuş.” açıklamasını yaptı.

Acun Ilıcalı 5.kez baba oluyor

Acun Ilıcalı 5.kez baba oluyor

4 KIZI VAR

Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Banu Ilıcalı ve Begüm adında da bir torunu var.

Acun Ilıcalı'nın Zeynep Yılmaz ile yaptığı evlilikten Leyla ve yasemin adında iki kızı bulunuyor. 

Ilıcalı'nın en son evliliği olan Şeyma Subaşı ile de Melisa isimli bir kızı bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak'ın "Burger ve Eğlence Karavanı" deprem bölgesinde!

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0