Sezen Aksu deprem bölgesinde!

Ünlü sanatçı Sezen Aksu depremin ilk gününden beri yardımlarını esirgemeyen sanatçılardan biriydi. Vatandaşları bu süreçte yalnız bırakmayan sanatçı Hatay bölgesine giderek depremzedelere moral verdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler Türkiye'yi derin yasa boğdu. Maddi ve manevi kayıpların gerçekleştiği o günden bu güne kadar sanat camiasından ünlü isimler yardımlarını esirgemedi. Sezen Aksuda bu isimlerden biri. Deprem halkının yardımına koşan sanatçı Hatay'da vatandaşlarla buluştu.

Sezen Aksu

Sezen Aksu

DEPREMZEDELERE MORAL DESTEĞİ VERDİ

Hatay'ın Hassa ilçesine bağlı Aktepe mahallesindeki vatandaşları ziyarete giden 'Minik Serçe', depremzedeler ile konuşup onlara moral desteği verdi. Depremden etkilenen minik dostları da ihmal etmeyen Aksu, can dostlarıyla poz verdi.

Sezen Aksu Hatay

Sezen Aksu Hatay

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak'tan depremzede çocuklarla içleri ısıtan paylaşım! "Kardeşlerimle beraber film izliyoruz" 

Serenay Sarıkaya'dan duygusal "Aile" dizisi paylaşımı: "Aile'mize hoş geldiniz…"

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'dan duygusal "Aile" dizisi paylaşımı: "Aile'mize hoş geldiniz…"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0