Survivor ile ünlenen Anıl Tetik'ten oyunculuğa dair şaşırtan açıklama!

Survivor ile şöhret basamaklarını tırmanan Anıl Tetik, yarışmadan sonra oyunculuğa adım atmıştı. Ekranlara 'Üç Kız Kardeş' dizisi ile dönen Tetik, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü isim, oyunculuğa dair aldığı kararla şaşırttı.

Anıl Tetik, 2012'de Survivor'da yer aldıktan sonra 'Hayat Bazen Tatlıdır', 'Tek Yürek' ve 'Savaşçı' gibi dizilerde oynadı. Son olarak ekranlara Kanal D'de yayınlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi ile dönen Tetik, geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Melik Kam ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. Oyunculuğa dair açıklamada bulunan ünlü isim söylemleriyle herkesi şaşırttı.

Anıl Tetik

Anıl Tetik

"OYUNCULUĞU BIRAKTIM"

Tetik, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Neler yapıyorsunuz?" sorusu karşısında 'Hiçbir şey yapmıyorum' ifadelerini kullandı. Tetik cümlesine şöyle devam etti: "Bundan sonra da bir şey yaparken göremeyeceksiniz. Çünkü oyunculuğu bıraktım. Kendi şirket işlerime yöneldim."

Anıl Tetik

Anıl Tetik

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Serenay Sarıkaya halsiz ve neşesiz haliyle dikkat çekti! Akıllara "hasta mı?" sorusu geldi

Survivor Avatar Atakan ikinci kez baba oldu! Kızına verdiği isim şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Avatar Atakan ikinci kez baba oldu! Kızına verdiği isim şaşırttı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0