Yunus Günçe'den skandal hareket! Sözcü TV'de işbaşı yaptı

Sosyal medya hesabı üzerinden iktidarı ve iktidarı destekleyen seçmenleri hedef aldığı bir video yayınlanan ve büyük tepki toplayan Yunus Günçe'nin Sözcü TV'de işbaşı yaptığı öğrenildi.

Seçim arifesine girdiğimiz şu günlerde sanat camiasından da seçimle ilgili sosyal medya paylaşımları gelmeye başladı. 14 Mayıs'ın işaret edildiği ve sayılı günlerin kaldığı seçimlerle ilgili sözde ünlülerden gelen iktidar karşıtı paylaşımlar da büyük tepki topladı. Bu paylaşımlardan biri de CHP yandaşlığı ile bilinen sözde oyuncu olan Yunus Günçe'den geldi. Yandaş oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iktidarı destekleyen seçmenlere karşı hadsiz ithamlarda bulundu. Günçe'nin şimdi de muhalefet yandaşlığıyla bilinen Sözcü TV'de işe başladığı duyuldu.

Yunus Günçe seçmenlere ağır ithamlarda bulundu

Yunus Günçe seçmenlere ağır ithamlarda bulundu

SEÇMENLERE HAKARET ETMİŞTİ

Sosyal medya hesabı üzerinden iktidara karşı yaptığı yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen oyuncu Yunus Günçe, geçtiğimiz günlerde skandal bir paylaşıma imza atmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden çektiği videoyu paylaşan Günçe, "15 Mayıs sonrası kendinize yeni iş arayın. Hepiniz çöpsünüz. Ne yapsanız işe yaramayacak. Limon satabilirsiniz. Korsan taksici olabilirsiniz." ifadelerini kullanarak iktidara ve iktidar destekçilerine ağır hakaretlerde bulunmuştu. Günçe'nin bu sözleri büyük tepki toplamıştı.

Yunus Günçe

Yunus Günçe

SÖZCÜ TV'DE İŞBAŞI YAPTI!

Sözde oyuncu skandal paylaşımın ardından Sözcü TV'de işbaşı yaptığı sosyal medya hesabı üzerinden çektiği fotoğrafla "Başladık" notunu düşerek duyurdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı desteğiyle deprem bölgesinde buluşan ünlü isimler kısa metrajlı film çektiler!

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0