İkinci kez anne olan Fahriye Evcen'den günler sonra oğluyla paylaşım!

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından oğlu Karan ile paylaşım yaptı. İşte o paylaşım;

6 sene önce dünyaevine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten geçtiğimiz günlerde İkinci oğlu Kerem'i kucağına almıştı. Doğum yaptıktan sonra hastane çıkışı görüntülenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti kısa bir röportaj vererek oğlu Kerem'in ilk oğlu Karan'a benzediğini açıklamışlardı. Ekranlardan uzak olan Evcen günler sonra oğlu Karan ile çekilmiş olduğu bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

OĞLUYLA ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFINI YAYINLADI!

Sevilen oyuncu Fahriye Evcen kucağında oğlu Karan ile çekilmiş olduğu bir fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden paylaştı. İşte o paylaşım;

Ünlü ismin kalp emojisiyle yaptığı bu paylaşım beğeni yağmuruna tutuldu. Oğlu Karan'ı kucağında uyutan Fahriye Evcen'in yorgun ama huzurlu hali dikkat çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kardeşini kaybeden Alişan'dan yürek burkan itiraf!

24  yaş küçük eşiyle Özcan Deniz'in Dubai tatili! Samar Dadgar'ın Dubai pozları...

İLİŞKİLİ HABER

24 yaş küçük eşiyle Özcan Deniz'in Dubai tatili! Samar Dadgar'ın Dubai pozları...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Vatandaş 1 yıl önce

Bize ne yav. Ne halleri varsa görsünler.