Emre Altuğ depremzedeleri unutmadı: Yaralarımızı beraber saracağız!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ, geçtiğimiz akşam depremzedelerin yararı için düzenlenen konser öncesinde alkış toplayan açıklamalarda bulundu. Konser gelirinin tamamını deprem bölgesine göndereceğini söyleyen Altuğ, "Yaralayıcı ve yıkıcı bir felaket yaşadık. İnşallah bu yaraları beraber saracağız." dedi.

Son dönemlerde "Yalı Çapkını" dizisindeki başarılı oyunculuk performansıyla gündeme gelen Emre Altuğ, önceki akşam Dada Salon Kabarett'te sevenleriyle bir araya geldi. Tüm bilet gelirlerinin deprem bölgesindeki vatandaşlara gönderileceği gecede hayranlarına müzikal bir şölen yaşatan Altuğ, sahne öncesi açıklamalarda bulundu.

Emre Altuğ

Emre Altuğ

"İNŞALLAH BU YARALARI BERABER SARACAĞIZ"

"Yaralayıcı ve yıkıcı bir felaket yaşadık. İnşallah bu yaraları beraber saracağız." diyerek sözlerine başlayan ünlü oyuncu şöyle konuştu: 

"Biz bölgeyle ilgili çalışmalara devam ediyoruz. Bugün çok iyi olmak için buradayız. Geliri depremzedelere bağışlanacak bir konserimiz var. Gördüğümüz kadarıyla içerisi tamamen dolmuş."

Röportajın ardından sahneye çıkan ünlü şarkıcı, birbirinden hit parçalarını seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Emre Altuğdan deprem açıklaması

Emre Altuğdan deprem açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan'dan gururlandıran İstiklal Marşı paylaşımı! 4 yaşında ezbere okuyan bir evladımın olması

Uraz Kaygılaroğlu'ndan anlamsız kaçış! Korumalarını gazetecilerin üzerine gönderdi

İLİŞKİLİ HABER

Uraz Kaygılaroğlu'ndan anlamsız kaçış! Korumalarını gazetecilerin üzerine gönderdi
MasterChef Esra Tokelli'den depremzede çocuklara anlamlı jest!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Esra Tokelli'den depremzede çocuklara anlamlı jest!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

misafir 1 yıl önce

Devletimiz halleder karışmayın siz. Güvenmiyormusunuz devletimiz hepsine yetişir. Kimse yardım mardım yapmasın. İşine gücüne baksın.