Burak Özçivit'in keyfi yerinde halleri dikkat çekti!

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, önceki gün İstinye'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Kameralara keyifli bir şekilde poz veren Burak Özçivit, dikkatleri üzerine çekti.

 Kuruluş Osman dizisinde başrol olarak yer alan Burak Özçivit, oyunculuğu ve yakışıklılığıyla Türkiye sınırlarını aşmaya devam ediyor. İkinci kez baba olma heyecanını yaşayan oyuncu geçtiğimiz günlerde İstinyePark'ta görüntülendi. Sportif giyim tarzı ve keyifli halleriyle dikkatleri üzerine çeken Özçivit, basın mensuplarına poz vermeyi ihmal etmedi.

 Burak Özçivit

Burak Özçivit

"HER ŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR"

Keyifli ve aceleci tavırlarıyla ayak üstü basın mensuplarıyla konuşan ünlü oyuncu, "Her şey yolunda çok şükür, sizler de iyisinizdir inşallah" dedikten sonra hızlı adımlarla bir mekana geçen Burak Özçivit, arkadaşlarıyla buluştu. 

İstinyePark çıkışı görüntülenen Burak Özçivit

İstinyePark çıkışı görüntülenen Burak Özçivit

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak'tan depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesine ziyaret! Duygusal anlar...

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0