Konya'da protesto edilen Selin Ciğerci'den ilk açıklama! "Ağlamaktan konuşamıyorum..."

"Selin Beauty Center" adıyla birçok ilde açtığı güzellik merkezlerinin bayiliği için gittiği Konya'da protestoya uğrayan şarkıcı Selin Şekerci konuya ilişkin açıklama yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kendi ismini verdiği güzellik merkezleri bulunan şarkıcı Selin Ciğerci, bayilik verdiği şubesinin açılışı için Konya'ya gitmişti. Haberi sosyal medya hesabı üzerinden veren Ciğerci tepki çekti ve merkezin önüne gelen bir grup tarafından protesto edilmişti. Ciğerci sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla konu hakkında ilk açıklamayı yaptı.

Selin Ciğerci

Selin Ciğerci

"KONYA'DAN DEFOL"

Ciğerci'nin güzellik merkezinin önüne gelen grup içerde bekleyen Selin Ciğerci'ye "Konya'dan defol" sloganları atmaya başlamıştı. Ciğerci merkezden güvenlik güçleri yardımıyla çıkarılmıştı.

YAŞADIKLARINI ANLATTI!

Yaşadıklarını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla anlatan Ciğerci, "Konya Emniyet Müdürlüğünün tam ve zamanında müdahalesiyle kurtulduğum bu vahim saldırı akabinde evime döndüğümde canım annem ve babamı perişan halde buldum" demişti.

Selin Ciğerci Konya

Selin Ciğerci Konya

"AĞLAMAKTAN KONUŞAMIYORUM..."

Şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer paylaşımda ise; "Yaşadığım korku ve acıyı kelimelerle anlatmakta zorlanıyorum. O anlardan aklımda kalan tek şey yanımdakileri koruyabilmek için çırpındığım. Teşekkürü borç bildiğim Konya Emniyet Müdürlüğünün tam ve zamanında müdahalesiyle kurtulduğum bu vahim saldırı akabinde evime döndüğümde canım annem ve babamı perişan halde buldum. İkisi de 'gel bizimle yaşa biz seni her şeyden koruruz' diye yalvarıyorlardı. Annemin baygınlık geçirip babamın şeker komasına girmekten son anda kurtarılması da cabası. Duygularımı kontrol etmekte zorlanıyorum ve olayları anlatmaya çalışırken ağlamaktan konuşamıyorum hala. Olay anından beri beni arayan, mesaj gönderen, sosyal medya üzerinden desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma, sevenlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bana yalnız olmadığımı hatırlatan, sayısız aileye istihdam sağlamaktan başka amacım olmadığımı görüp yanımda duran, destek olan herkesten Allah bin kere razı olsun.. İnanıyorum ki sevgi ve hoşgörü dünyayı güzelleştirecek.." ifadelerine yer verdi.

Selin Ciğerci Konya protesto

Selin Ciğerci Konya protesto

Eski halinden eser kalmadı! Deniz Seki'nin gerçek halini görenler ağzını kapatamadı

İLİŞKİLİ HABER

Eski halinden eser kalmadı! Deniz Seki'nin gerçek halini görenler ağzını kapatamadı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Ayla ciğerci 9 ay önce

Salona bile gelmedi bizi yalnız bıraktı yağmur altında saatlerce bekledik insanları kandırmaktan başka birşey yspmıyor