Köpek gibi çalışan bir kadınım demişti! Seda Sayan'ın 110 milyon TL'lik villasından ilk görüntü

“Köpek gibi çalışıp kraliçeler gibi yaşayan bir kadınım” sözü viral olan Seda Sayan, 110 milyon TL’lik yeni evinden ilk görüntüyü paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü şarkıcı Seda Sayan meslektaşı Çağlar Ökten'le 24 Nisan'da evlendi. 10 aydır evliliklerini sürdüren Seda Sayan ve Çağlar Ökten, geçtiğimiz günlerde boşanma iddialarıyla gündeme gelmişti.

Boşanma haberlerini yalanlayan Seda Sayan ve Çağlar Ökten, yeni bir ev satın aldı. Ünlü şarkıcı, şimdi de 4 milyon dolara aldığı lüks villasıyla gündeme geldi.

Türkiye’nin emlak zengini sanatçılarından olan Seda Sayan, Gayrettepe’den Boğaz’a taşındı. Villayı komple soyduran ve çatısı dahil her yerine tadilat yaptıran Seda Sayan'ın, inşaat biter bitmez Gayrettepe’deki evinden buraya taşındığı söyleniyor.

Ünlü sanatçının zevkle döşenmiş evi kısa süre içinde sosyal medyada gündem olmayı başardı. 58 yaşındaki sanatçının, iddialara göre İstanbul’da 30 dairesi, Bodrum’da üç villası ve Londra’da bir evi bulunuyor.

SEDA SAYAN PAYLAŞIMIYLA TEPKİ ÇEKTİ

Kocasıyla yeni konut alan Seda Sayan’ın paylaşımına sosyal medyada tepki yağdı. Büyük depremleri andıran sosyal medya kullanıcıları “Ne gerek var gösterişe böyle dönemde”, “Gördük bu lüks bir çırpıda yok oluyor”, “İnsanlar çadırlarda ayıp kendinize saklasaydınız” yorumlarında bulundu.

Saçkıran hastalığı Oscar'da tokada konu olan Jada Pinkett Smith sessizliğini bozdu!

İLİŞKİLİ HABER

Saçkıran hastalığı Oscar'da tokada konu olan Jada Pinkett Smith sessizliğini bozdu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 17

MACKALI 61 4 ay önce

Kimsenin ahiret icin ne yapip yapmadigi kimseyi ilgilendirmez asla hadinede degildir´her kez kendini kurtarmaya gayret etmek ile sorumlu veya görevli ama ba$kasini degil.Her kez kendinden sorumludur ba$kasindan degil.ALLAH KIM NE ISTIYORSA BU DÜNYADADA AHIRETTE VERMEYI NASIP ETSIN..AMiiiN..

Bahadır 4 ay önce

"Dünya; mü'minin zindanı, kafirin cennetidir." Hadis.

Kul insan 4 ay önce

Çalışmak için sağlığı veren ve zenginlik veren El Ğani Allah cc. Sadece Allah cc El Baki her şey fani. Geldiğimiz yer belli gideceğimiz yer belli. Ey insanlar nereye gidiyorsunuz?

hiya 4 ay önce

Dünyanın malı dunyada kalıcak. Boş dünya. Dünyayı versen yetmez bunlara

Ali 4 ay önce

Dünya sarayları senin olsa ne yazar...AHRETTE BİR YER KAZANDIN MI,SEN ONA BAK...

Yorumların Tümünü Okuyun