Mahsun Kırmızıgül 15 gün sonra yeniden deprem bölgesinde! Bölgeden çağrıda bulunmuştu...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen sarsıcı depremlerin ardından deprem bölgelerinde yer alan ünlü oyuncu ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geri dönmüştü. Kırmızıgül 15 gün aradan sonra soluğu yeniden deprem bölgesinde aldı.

6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki sarsıcı depremin ardından birçok ünlü isim deprem bölgesinde yer almıştı. Bu isimlerden biri de ünlü şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül olmuştu. Kırmızıgül 21 gün boyunca deprem bölgesinde yer almış ve 21 günün sonunda İstanbul'a dönmüştü. İstanbul'da da 15 gün duran ünlü şarkıcı, 15 gün sonra deprem bölgesinde yeniden yerini aldı.

 Mahsun Kırmızıgül

Mahsun Kırmızıgül

Mahsun KırmızıgülİLİŞKİLİ HABERMahsun Kırmızıgül'ün oğlu ölümden döndü! Yılbaşı gecesi silahlarla burun buruna geldi

"BU KONSER HAYATIMIN KONSERİ OLDU"

Üç gün öncesinde Bakü'de konser veren şarkıcı bu konser için "Bakü’den deprem bölgesine bir gönül köprüsü kurduk. Azerbaycan halkının ülkemizdeki felakete yaptıkları yardımlardan dolayı tüm depremzedeler adına teşekkürlerimi ilettim. Bu konser hayatımın konseri oldu. Hiç bir konserimde bu kadar ağlamamıştım. Ağlatmamıştım. Bakü’nün kalbi bizlerle. Çarşamba bölgedeyiz. Tüm zorda olan insanların yanındayım" ifadelerini kullanmıştı.

 Mahsun Kırmızıgül  Bakü konser

Mahsun Kırmızıgül Bakü konser

15 GÜN SONRA YENİDEN DEPREM BÖLGESİNDE!

Kırmızıgül, 15 gün sonra soluğu yeniden deprem bölgesinde aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı "Depremin vurduğu Adıyaman'a geldik tekrar. Burada hayatta kalma savaşı aynen devam ediyor. Büyük felaketten kurtulan, her şeyini kaybeden yoksul halk, bu kez yağmurla uğraşıyor.  Bu şartlarda ayakta durmak çok zor. İnsanların dayanışmaya ve sizlerden gelen yardıma ihtiyacı var" paylaşımıyla yeniden deprem bölgesine gittiğini duyuran oyuncu, aynı zamanda yardım çağrısında da bulundu.

 Mahsun Kırmızıgül deprem bölgesinde

Mahsun Kırmızıgül deprem bölgesinde

"EMANETİ ULAŞTIRDIM"

Kırmızıgül aynı zamanda Bakü'de verdiği konserde depremzedeler için aldığı paketi Adıyaman'daki down sendromlu depremzede Yağmur'a ulaştırdı. Duygusal anlar yaşayan ünlü şarkıcı o anları "Azerbaycan’da konserimde aldığım emanet paketi deprem bölgesi Adıyaman'da yaşayan sevgili Yağmur’a ulaştırdım. Çok mutlu oldu. Teşekkür etti." notuyla paylaştı.

 Mahsun Kırmızıgül

Mahsun Kırmızıgül

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Şanlıurfa ve Adıyaman'da depremden sonra sel felaketi yaşandı! 1 ölü, 4 kayıp...

Ebru Şallı'dan yürek yakan itiraf: Oğlum ölünce üzüntüden dişlerim kırılmıştı şimdi de...

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'dan yürek yakan itiraf: Oğlum ölünce üzüntüden dişlerim kırılmıştı şimdi de...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0