Tolgahan Sayışman'dan eşi Almeda Abazi hakkında açıklama: "Almeda'nın psikolojisi bozuldu!"

Geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Kahramanmaraş depremi hakkında konuşurken eşi Almeda Abazi hakkında da açıklamalarda bulundu.

11 ili etkileyen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerinden ardından depremzedelere yardım için harekete geçen ünlü isimlerden biri de ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman oldu. Geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere yakalanan ünlü oyuncu repo gününün olduğunu ve işlerini yetiştirmeye çalıştığını söylerken, 2017 yılında nikah masasına oturduğu eşi Arnavut model ve oyuncu Almeda Abazi hakkında da bazı açıklamalar yaptı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi

Tolgahan Sayışman depremzede çocuklar için kolları sıvadıİLİŞKİLİ HABERTolgahan Sayışman depremzede çocuklar için kolları sıvadı

"HER TÜRLÜ YARDIM İÇİN MİNNETTARIZ"

Depremin ardından bir dernek aracılığıyla depremden etkilenen çocuklar için yardım çalışmalarını sürdüren Sayışman konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden "Depremzedelerimize ulaştırmak için derneğimize yapmış olduğunuz her türlü yardım için minnettarız. Depremin ilk anından itibaren insani yardımlarımızın yanı sıra bu hafta sonu da Kahramanmaraş ve Hatay giden Ar-Ge ekibimizle beraber yaşananları takip etmeye devam ediyoruz. Gerçek anlamda ihtiyaç listemizi hazırlayıp, halkımızın yanında olmaya yola çıkacağız." açıklamasını yapmıştı.

Tolgahan Sayışman

Tolgahan Sayışman

"BÖLGEDE OLACAĞIM"

Ünlü oyuncu aynı zamanda "Ramazan ayının ilk haftası bölgede olacağım inşallah. Şu an arkadaşlarımız orada ihtiyaçlar konusunda çalışmalar yapıyor. Hem onları ulaştıracağız hem de birlikte iftar yapacağız" da dedi.

Tolgahan Sayışman deprem

Tolgahan Sayışman deprem

"ALMEDA'NIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU"

Röportajı sırasında eşi Almeda Abaziden'de bahseden Sayışman, "Depremle ilgili bir önlem alabildiniz mi?" sorusuna "Ailemi, kendimi kurtarsam bile aklım sevdiğim insanlarda, sizlerde olacak. Umarım öyle kötü günler bir daha yaşamayız. Almeda’nın deprem olduğundan beri psikolojisi bozuldu. Hep yakınlarda olmamı istiyor. Hiç kolay değil umarım bu zamanları hızla atlatırız" cevabını verdi.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mert Ramazan Demir trafikte durduruldu! "Ferit aşağıya in"

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu'nun paylaşımı sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu'nun paylaşımı sosyal medyayı salladı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0