Eda Ece İspanya'ının Oscarları listesinde yer aldı! Yasak Elma'nın "Yıldız Argun"u...

Ünlü oyuncular Fadik Sevin Atasoy, Şevval Sam, Onur Duymaz ve Cihan Şimşek'in de yer aldığı İspanya'nın Oscarları listesinde bir de Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece yer aldı.

Pis Yedili, İlişki Durumu Karışık, Beni Böyle Sev gibi sevilen yapımlarda yer alan ve son olarak fenomen televizyon dizisi Yasak Elma'daki Yıldız Argun karakteriyle herkesin hafızasında yer edinen ünlü oyuncu Eda Eceİspanya'nın Oscarları'nda aday gösterildi. Son zamanlarda uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile bu yaz yapacakları düğün ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu şimdi bir de İspanya'da ismini duyurdu.

Eda Ece

Eda Ece

Eda Ece ile Buğrahan TuncerİLİŞKİLİ HABEREda Ece ile Buğrahan Tuncer'in düğünü iptal mi oldu? Tarih belli olmuştu...

"EN İYİ OYUNCU" DALINDA ADAY GÖSTERİLDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; özellikle Türk dizilerinin izlenme rekorları kırdığı İspanya'da ülkenin oscarları olarak kabul edilen Premios Oscars 2023 Ödülleri'nde Türkiye'den ünlü oyuncular Fadik Sevin Atasoy, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Durmaz ve Cihan Şimşek aday olarak gösterildiler. Uluslararası bir başarıya imza atan oyuncular Fadik Sevin Atasoy, Şevval Sam ve Onur Durmaz'ın drama dalında aday gösterilirken, Eda Ece ile Cihan Şimşek ise "En İyi Oyuncu" dalında aday gösterildiler.

Eda Ece İspanya Oscar

Eda Ece İspanya Oscar

Fadik Sevin Atasoy

Fadik Sevin Atasoy

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Survivor'da eğlenceli anlar! Açık arttırma oyununda...

Üç farklı kişiden aynı yapımcıya dava! Kalben ve Mabel Matiz'den sonra Ufuk Beydemir de...

İLİŞKİLİ HABER

Üç farklı kişiden aynı yapımcıya dava! Kalben ve Mabel Matiz'den sonra Ufuk Beydemir de...
Kanal 7 ekranlarından yeni dizi müjdesi: Fedakar

İLİŞKİLİ HABER

Kanal 7 ekranlarından yeni dizi müjdesi: Fedakar
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0