Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu'dan göz kamaştırıcı ilk kare geldi! Film setinden...

Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime karakteri ile hayatımıza giren Esra Bilgiç, "Aşk Sanatı" filmi ile setlere döndü. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Esra Bilgiç'in partneri ise Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı oyuncusu Birkan Sokullu olmuştu. Filmden merak edilen ilk kareler de paylaşıldı. İkilinin fotoğraflarına beğeni yağdı.

Ramo dizisi ile oldukça beğenilen Esra Bilgiç, son olarak Kanunsuz Topraklar dizisinde oynadığı Gülfem karakteriyle büyük ilgi toplamıştı. Yeniden setlere "Aşk Sanatı" filmi ile çıkan Esra Bilgiç, hayranlarını heyecanlandırdı. Filmde başrol olacak olan Esra Bilgiç'in partneri Birkan Sokullu ile film seti fotoğrafları geldi.

Esra Bilgiç

Esra Bilgiç

İLK SET GÖRÜNTÜLERİ GELDİ

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in başrollerini paylaştığı film setinden ilk görüntüler geldi.Hayranları tarafından büyük beğeni toplayan görüntüler kısa sürede dikkat çekti. İşte Sokullu ve Bilgiç'in yer aldığı o kare;

Aşk Sanatı filminden ilk görüntüler

Aşk Sanatı filminden ilk görüntüler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen'in oğlu Karan'dan pizza şov!​

Petek Dinçöz Moskova'daki darbe girişimine yakalandı! Saatlerdir haber alınamadı

İLİŞKİLİ HABER

Petek Dinçöz Moskova'daki darbe girişimine yakalandı! Saatlerdir haber alınamadı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0