İrem Derici paylaştı! Sinan Akcıl'la olan diyaloğu sosyal medyayı salladı

Ünlü şarkıcı İrem Derici yeni çıkaracağı akustik albümü için sosyal medyadaki takipçilerinden isim önerisi istedi. İsim önerisinde bulunan Sinan Akçıl'la olan diyaloğu sosyal medyada yayınlayan Derici, sosyal medyayı salladı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sesi ve sosyal medyada paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak yaşadığı özel hayatıyla dikkatleri üzerine çeken İrem Derici, yeni akustik albümü için hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde albümü için takipçilerinden isim önerisi isteyen Derici'ye meslektaşı Sinan Akcıl'la olan diyaloğu sosyal medyayı salladı.

İrem derici ve Sinan Akcıl

İrem derici ve Sinan Akcıl

SİNAN AKCIL'DAN İREM DERİCİ'YE YORUM

Derici, Sinan Akçıl'ın 'Çok kötü' yorumunu eleştirdi. "Benim önerim güzel" diyen Akçıl'a "Senin önerin çok mu güzel?" şeklinde cevap verdi. Aralarında gerçekleşen diyaloğu sosyal medya hesabından yayınlayan Derici, "Sinan Akçıl yasaklansın" sözleri ile paylaştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mekke'de dağlar ve ovalar yeşillendi! Kıyamet yaklaşıyor mu? İşte kıyamet alametleri...

 

Kalp krizi geçirmişti! 43 yaşındaki Gökhan Özen'in son hali ortaya çıktı...

İLİŞKİLİ HABER

Kalp krizi geçirmişti! 43 yaşındaki Gökhan Özen'in son hali ortaya çıktı...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0