Akciğer kanseriyle mücadele eden Aydemir Akbaş öldü mü? Yeni haber

Yıllara damga vuran usta oyuncu Aydemir Akbaş, 25 Ocak'ta kansere yakalandığını duyurmuştu. Toplamda altı tane kemoterapiye gireceğini söyleyen usta oyuncunun öldüğü haberleri gündeme bomba gibi düştü. Tedavi süreci devam eden Akbaş, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Sinemaya 1964'te Atıf Yılmaz'ın yönettiği 'Keşanlı Ali Destanı' adlı filmle adım atan, son yıllarda Şafak Sezer'in 'Kolpaçino' serisinde kamera karşısına geçen Aydemir Akbaş, 25 Ocak'ta Instagram hesabından doktoru ile fotoğraf paylaşıp, şu ifadelere yer vermişti:

"Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler."

 

Tedavisine devam eden usta oyuncu, geçtiğimiz günlerde görüntülendi. Kanserle mücadele eden Akbaş, sağlığı hakkında açıklama yaptı.

Akciğer kanseri tedavisi gören Akbaş, son durumuyla ilgili şu sözleri dile getirdi:

"Dört tane kemoterapi geçireceğim. Şu an gidişat iyi, doktorlar memnun. Aşağı yukarı ben de memnunum, sadece biraz kilo verdim. Onu da halledeceğiz. Ben alışığım, ikinci kanserim. İnatçıyım."

AYDEMİR AKBAŞ ÖLDÜ MÜ? İDDİALARINA AÇIKLAMA GELDİ

Usta oyuncu, "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor. Böyle hassas bir durumda 'öldü', 'yoğun bakımda' gibi haberlere itibar etmeyin" mesajını taşıyan bir video yayınlamıştı. Önceki gün bir restoranın açılışına katılan Aydemir Akbaş, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Akciğer kanseri tedavisi gören Akbaş “Kanserde 2. kemoterapiye girdim. Toplamda altı tane kemoterapiye gireceğim. Sonrasına bakacağız. Doktorum, Türkiye’nin en iyi doktoru. O baktı bana, şimdi de beni tedaviye soktu. Kan tahlilleri iyiye gidiyor. Sonra da bakacaklar işte.” dedi. 

"AİLEM BİLE BİLMİYORDU"

Hastalık sürecinde kendisine yapmayanlar ile ilgili “Benim huyumu biliyorlar. Ben kimseyi aramam, kimseye söylemem. Ailem bile bilmiyordu ama biri yazmıştı. Ben de dayanamadım sosyal medyada açıklama yaptım sonra. Ulan beni üç kere öldürdüler bir tarihte. Geçer elbet bu durumda. Bu ikinci kanser. İlkini yendim, bunu da yenerim.” dedi.

Bilim insanları 'haydut gezegenler' ile ilgili uyarıda bulundu! Ortaya çıkan senaryo korkuttu

İLİŞKİLİ HABER

Bilim insanları 'haydut gezegenler' ile ilgili uyarıda bulundu! Ortaya çıkan senaryo korkuttu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Erzincan24 1 yıl önce

kartal - pendik git gelle benzemiyor Tövbe et gec olmadan..

Serdar 1 yıl önce

Aklın varsa tövbe et kalan ömründe arkada bıraktığın kepaze eserleri yok et ve çık ekranlar açıklama yap ben yanlış yaptım huzur İslam da tövbe edin diye yoksa işin yaş

Toplam 8 beğeni

Murat 1 yıl önce

Ne kadar da öldürmeye meraklıyız, ölünce ne olacak, çok mu mutlu olacaksınız..?

Toplam 2 beğeni