Ahmet Selçuk İlkan kadın kuaförü Bülent Erkol'un hayalini gerçekleştirdi!

Yıllardır şiir ve müziğe yoğun ilgi duyan kadın kuaförü Bülent Erkol'un şarkıcılık hayali ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın desteğiyle gerçek oldu. Bülent Erkol, Ahmet Selçuk İlkan'a ait olan "Aradığın Aşkı Söyle Buldun mu?" şarkısını yeniden seslendirdi.

"Ben Bir Tek Kadın Sevdim", "Hatıran Yeter" ve "Anılar" gibi unutulmaz parçalara imza atan şair ve şarkıcı Ahmet Selçuk İlkan, bir dönem Emel Sayın'ın seslendirdiği "Aradığın Aşkı Söyle Buldun mu?" parçasıyla Bülent Erkol isimli bir kadın kuaförünün hayalini gerçekleştirdi.

Ahmet Selçuk İlkan

Ahmet Selçuk İlkan

Asıl mesleği kadın kuaförlüğü olan ancak uzun yıllardır şiir ve müzikle ilgilenen Bülent Erkol, hayallerinden biri olan şarkıcılığı gerçekleştirmek için Ahmet Selçuk İlkan ile iletişime geçti. Ahmet Selçuk İlkan ve fotoğraf sanatçısı, yönetmen Ali Eşitmez ile desteklerini alan Erkol, "Herkes hayali peşinde koşsun. Ahmet Bey de sesime güvendi ve şarkısını bana teslim etti" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Ahmet Selçuk İlkan ve Bülent Erkol

Ahmet Selçuk İlkan ve Bülent Erkol

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ünlü oyuncu Michele Morrone'den deprem bölgesine ziyaret!

Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses'i üzecek açıklama: Bana çok acılı geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses'i üzecek açıklama: Bana çok acılı geliyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0