Ata Demirer'den kadın taksicilere yorum! "Umarım kadınların sayısı bu sektörde..."

Ünlü komedyen Ata Demirer, bindiği bir takside kadın şoförle karşılaşmasının ardından sosyal medya hesapları üzerinden bu durumu yorumladı. İlginç detaylara değinen Demirer, "Umarım kadınların sayısı bu sektörde de artar." açıklamalarına yer verdi.

Ünlü sanatçı Ata Demirer, geçtiğimiz günlerde magazin gündemine verdiği kilolarla gündeme gelmişti. Yeni filmi "Bursa Bülbülü" ile iyi bir çıkış yakalayan Demirer, izleyicilerden tam not almıştı. Şimdilerde ise İstanbul'da bindiği bir takside kadın şoförle karşılaşmasının ardından sosyal medya hesapları üzerinden yaşadığı durum hakkında yorumda bulundu.

Ata Demirer

Ata Demirer

"KADINLARIN SAYISI BU SEKTÖRDE ARTAR"

Bindiği takside kadın şoförle aralarındaki diyalogu sosyal medya hesapları üzerinden aktaran ünlü komedyen, "İstanbul'da 16 kadın taksi şoförü varmış, bir tane kaptan da bana denk geldi çok da şahane bir yolculuk oldu. Sordum kendisine hem diğer şoförlerin hem de halkın çok kibar davrandığını, yadırgamadığını söyledi. Umarım kadınların sayısı bu sektörde de artar zira tertemizdi araba!"

Ata Demirer

Ata Demirer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'den takipçilerine mesaj!

Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız oğlunu paylaştı! O karelere beğeni yağdı

İLİŞKİLİ HABER

Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız oğlunu paylaştı! O karelere beğeni yağdı
Boşandıktan sonra ilk hamle geldi! Hadise yeni evine servet ödedi

İLİŞKİLİ HABER

Boşandıktan sonra ilk hamle geldi! Hadise yeni evine servet ödedi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

mersinli 1 yıl önce

Gündemden düşünce neyle ilgileneyim mi dedin Bu komedyenler ne zaman gündemden düşse hemen bir olaya sarkarlar. onlarda gündemde kaldıkça her halde para kazanıyor onlar için iyi veya kötü hiç fark etmez