Yüzündeki değişimle olay olan Çağla Şıkel'den dikkat çeken paylaşım!Allahım ne geldim ne gittim

Ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel sosyal medya hesabından içini döktü. İki çocuk annesi olan Şıkel, "Allahım ne geldim ne gittim" diyerek duygusal bir paylaşıma imza attı.

Ünlü sunucu Çağla Şıkel geçtiğimiz günlerde yüzündeki değişimle "Estetik mi yaptırdı?" sorularıyla günlerce sosyal medyada konuşulmuştu. 44 yaşındaki ünlü isim Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

"ALLAHIM NE GELDİM NE GİTTİM"

Kuzey ve Uzay adında iki erkek çocuk sahibi olan Çağla Şıkel çocuklarının ne kadar büyüdüğü hakkında bir paylaşıma imza attı. Büyük oğlu Kuzey üzerinden duygusal bir paylaşıma imza atan Çağla Şıkel şunları yazdı:

"Anaokul, ilkokul, ortaokul şimdi liseye geçiyor biri... Allahım ne geldim gittim, ne oyunlar oynadık ne yağmurlarda ıslandık burada. 

Bir sürü yavruyla da onca anı biriktirmişim tadını çıkarmışım ne büyük şans! 

Şimdilerde okula geldim istemiyorlar haliyle ama olsun, ben uzaklardan nasıl hızlı büyüdüğünüzü izlemeye devam edeceğim."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak isyan etti! "Benim üzerimden para kazanan o insana..."

Seksenler'in Dilara'sı Özlem Leman Davran'dan müjdeli haber! Geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Seksenler'in Dilara'sı Özlem Leman Davran'dan müjdeli haber! Geri dönüyor
Bade İşçil filtre ve fotoşop kullananları işte böyle ti'ye aldı! "Başkası Olma Kendin Ol"

İLİŞKİLİ HABER

Bade İşçil filtre ve fotoşop kullananları işte böyle ti'ye aldı! "Başkası Olma Kendin Ol"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0