İbrahim Çelikkol oğlunu paylaştı! Ali'yi görenler şaştı kaldı

Oyuncu İbrahim Çelikkol oğlu Ali ile spor yaparken ki görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. O fotoğraf kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Oyunculuğu ve sanat camiasında ki duruşu ile büyük beğeni toplayan İbrahim Çelikkol, deprem bölgesine katıldığı ve yaptığı yardım çalışmalarıyla halk tarafından taktir toplamıştı. Doğa ve spor düşkünü olarak bilinen İbrahim Çelikkol, son olarak oğlu Ali ile çekindiği görüntüyü sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol

İBRAHİM ÇELİKKOL'DAN OĞLU ALİ PAYLAŞIMI

Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncular arasında yer alan yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, oğlu Ali ile yaptığı paylaşım beğeni yağmuruna tutuldu. Ali ile antrenman yaptığı anları paylaşan Çelikkol'a  "Babasının oğlu" şeklinde yorumlar yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bade İşçil filtre ve fotoşop kullananları işte böyle ti'ye aldı! "Başkası Olma Kendin Ol"

Seda Sayan'ın kulağına ne oldu? İşitme cihazı takıyor

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'ın kulağına ne oldu? İşitme cihazı takıyor

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0