Buse Varol'dan Aile açıklaması! "Geniş aile güzeldir"

2018 yılında Alişan'la dünyaevine giren Buse Varol, geçtiğimiz günlerde eşi Alişan tarafından erken doğum günü sürprizi ile karşılaşmıştı. Aile hakkında yorumlarda bulunan Varol, Geniş aile güzeldir" diyerek, akıllarda soru işareti bıraktı.

Türkücü Alişan'la 2018 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren Buse Varol, geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla birlikte erken doğum günü kutlaması yaptı. Çıkışta "Birlikte geçirdiğimiz altıncı doğum günü" diyen Varol, aile hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Geniş aile güzeldir." diyen Varol, takipçilerinin kafasında soru işareti bıraktı.

Alişan ve Buse Varol

Alişan ve Buse Varol

"GENİŞ AİLE GÜZELDİR"

2 evlat sahibi olan Buse Varol, "En önemlisi sağlık, gerisi geliyor. Ailemiz de büyüyor. Belki daha da büyür. Neden olmasın? Geniş aile güzeldir" diyerek, takipçilerinin akıllarında soru işareti bıraktı. 

Buse Varol

Buse Varol

İLGİNİZ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bade İşçil filtre ve fotoşop kullananları işte böyle ti'ye aldı! "Başkası Olma Kendin Ol"

Lüks yaşantısıyla gündemdeydi! Dilan Polat'ın 1 günde harcadığı para şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Lüks yaşantısıyla gündemdeydi! Dilan Polat'ın 1 günde harcadığı para şoke etti

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0