Amine Gülşe kızları Eda ve Ela ile birlikte alışveriş keyfi yaptı!

2014 Miss Turkey birincisi Amine Gülşe, önceli gün kızları Eda ve Ela ile birlikte İstinye Park AVM'de görüntülendi. Dünyaca ünlü mağazaları gezerek alışverişin keyfini çıkaran Gülşe, muhabirlere gülümseyerek el salladı.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle profesyonel futbol kariyerini noktalama kararı alan Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe, 3 yaşındaki kızları Eda ve geçtiğimiz eylül ayında dünyaya gelen Ela ile birlikte İstinye'de kameralara yansıdı.

Mesut Özil ve Amine Gülşe

Mesut Özil ve Amine Gülşe

Dünyaca ünlü mağazaları gezerek alışveriş yapan ünlü isim, yeni sezon ürünlerinden satın aldı. Karşısında muhabirleri görünce sohbet etmeyi ihmal etmeyen Gülşe, teşekkür ettikten sonra özel aracına binerek alışveriş merkezinden ayrıldı.

Amine Gülşe ve Mesut Özil

Amine Gülşe ve Mesut Özil

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bade İşçil filtre ve fotoşop kullananları işte böyle ti'ye aldı! "Başkası Olma Kendin Ol"

Seda Sayan'ın kulağına ne oldu? İşitme cihazı takıyor

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'ın kulağına ne oldu? İşitme cihazı takıyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0