İbrahim Tatlıses'ten Ramazan sürprizi! Medine'ye Varamadım, dedi gözyaşları sel oldu

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, Ramazan ayına özel hayranlarına duygulandıran bir sürpriz yaptı. Sözleriyle gönüllere dokunan "Medine'ye Varamadım" ilahisini seslendiren Tatlıses, sesi ve yorumuyla sevenlerinden alkış topladı.

"Aramam", "Bebeğim", "Mutlu Ol Yeter" ve "Bir Kulunu Çok Sevdim" gibi unutulmaz parçalara imza atan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, başarılı müzik kariyeriyle Türkiye'nin en çok dinlenen isimleri arasında yer alıyor.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ünlü sanatçı, Ramazan ayının gelişiyle sahur sofrasında çekildiği kareleri takipçileriyle paylaşmıştı. Sahur vaktinde "Herkese hayırlı sahurlar ve hayırlı ramazanlar. Allah kabul etsin" şeklinde paylaşımda bulunan Tatlıses'ten Ramazan'a özel bir sürpriz geldi.

İbrahim Tatlıses sahur paylaşımı

İbrahim Tatlıses sahur paylaşımı

"Medine'ye Varamadım" ilahisini seslendiren usta sanatçının kendine has yorumu herkesi duygulandırdı. Takipçilerinden tam not alan Tatlıses'in paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

hakkı 1 yıl önce

Bu nasıl bir yorum arkadaş Adam ne okusa yakışıyor. İlk dinlediğimde gözyaşlarıma engel olamadım.

Efe 1 yıl önce

Niye varamadin Medineye ibo? Özel ucagin,otellerin,sirketlerin,tv kanalin,radyon,otobus sirketlerin ve milyonlarin v.s var oglu vardi.Sen varamadiysan kimse varamaz.Zaten bu saatten sonrada varma.

Haluk 1 yıl önce

Ne o.. oynattığı dansözler prim yapmayınca dine mi sardı

Bektaş GÜNAY 1 yıl önce

muhteşem, İmparatorun sesi yerine gelmiş

TurcoBEY 1 yıl önce

karakteri için yorum yapmayacağım. Ama adamda ne ses var be...

Toplam 1 beğeni