Claudia Raia 56 yaşında anne oldu! Bebeğiyle kareleri büyük beğeni topladı

Dünyaca ünlü oyuncu Claudia Raia, uzun yıllardır bebek sahibi olmak için tedavi görüyordu. Doktorların bebek sahibi olamayacağını söylemesi üzerinden kısa bir süre sonra hamile olduğunu öğrenen ünlü yıldız bebeği Luca'yla çekildiği kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

2018 yılında Jarbas Homem de Mello ile nikah masasına oturan Brezilyalı oyuncu Claudia Raia, bir süredir evliliğini çocukla taçlandırmak için tedavi görüyordu. Uzun ve yorucu tedavilerin ardından bu isteğinden vazgeçen 56 yaşındaki aktris, doktora gittiğinde ise büyük bir şok yaşadı.

Claudia Raia

Claudia Raia

3 haftalık hamile olduğunu öğrenen 56 yaşındaki oyuncu, oğlu Luca'nın doğumuyla büyük bir sevinç yaşadı. 53 yaşındaki eşi ve bebeğiyle çekildiği kareleri sosyal medya hesabından yayımlayan ünlü oyuncu hayranlarını şaşırttı. 

Claudia Raia oğlu Luca

Claudia Raia oğlu Luca

Ünlü oyuncunun aynı zamanda 19 yaşında Sophia adında bir kızı, 25 yaşında Enzo isminde bir oğlu da var. 

Claudia Raia, eşi ve oğluyla birlikte

Claudia Raia, eşi ve oğluyla birlikte

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İbrahim Tatlıses "Medine'ye Varamadım" ilahisini seslendirdi!

Aslı Enver'den ortalığı kasıp kavuran pozlar! 6 aylık hamileyken...

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver'den ortalığı kasıp kavuran pozlar! 6 aylık hamileyken...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 1 yıl önce

çok bildik tanıdık ünlü sanatçı canım..!?