Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu’nun 10 yıl önce verdiği sahur pozu gündem oldu!

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren güzel oyuncu Afra Saraçoğlu sahurda yıllar önce çekilmiş olduğu pozla gündem oldu.

Yalı Çapkını dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Afra Saraçoğlu 10 yıl önce yaptığı bir paylaşım gündem oldu. Güzel oyuncu sahurda çekilmiş olduğu karesini sosyal medyada hesabından yayınlayarak 2013 yılında “Sahurda ben” notunu düştü.

Afra Saraçoğlu’nun 10 yıl önce verdiği sahur poz

Afra Saraçoğlu’nun 10 yıl önce verdiği sahur poz

Güzel oyuncu bu fotoğrafın gündem olmasının ardından Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Saraçoğlu bu defa yaptığı paylaşıma "iftarda ben" notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak'tan doğum gününe özel videolu paylaşım!

42 milyon TL'lik arabası gündem olmuştu! Aslıhan Doğan'ın hırkasının fiyatı dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

42 milyon TL'lik arabası gündem olmuştu! Aslıhan Doğan'ın hırkasının fiyatı dudak uçuklattı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Vahide 1 yıl önce

seni seviyorum afra abla

mustafa 1 yıl önce

Anlamadım. 10 yıldır oruç mu tutuyormuş. Bence en azından Ramazanda insanlar kılık kıyafetine, makyajına paylaşımlarına dikkat etmeli. Eğer amaç kuru kuruya aç kalmak, rejim yapmak değil de, nefsi terbiye etmek ise....

Toplam 1 beğeni