Meksikalı aktris Rebecca Jones 65 yaşında yaşamını yitirdi!

Uzun süre boyunca kanser ve zatürree gibi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalan Meksikalı sanatçı Rebecca Jones 65 yaşında yaşamını yitirdi.

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden oyuncu, kanser hastalığına yenik düştü. Ailesinin yanında yaşamını yitiren 65 yaşındaki Rebecca Jones'un ölümü bir ajans tarafından sosyal medya üzerinden bildirildi. Şimdiye kadar sanatçının ölümüyle ilgili ayrıntılı açıklama gelmedi ancak 2017 yılında teşhis edilen yumurtalık kanserine karşı birkaç yıl mücadele ettiği biliniyor.

Rebecca Jones, Meksikalı oyuncu

Rebecca Jones, Meksikalı oyuncu

"BARIŞÇIL BİR ŞEKİLDE VEFAT ETTİ"

Ünlü aktörün temsilcisi, Jones'un "barışçıl bir şekilde" vefat ettiğini ve "sevdiklerinin her zaman eşlik ettiğini" bildirdi. Sanat camiasından da birçok kişi ünlü aktörün ölümü hakkında yorum yaptı.

Rebecca Jones, Meksikalı oyuncu 2021

Rebecca Jones, Meksikalı oyuncu 2021

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak'tan doğum gününe özel videolu paylaşım!

Örnek davranış sergilediler! Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan Hatay'a gittiler

İLİŞKİLİ HABER

Örnek davranış sergilediler! Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan Hatay'a gittiler
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0