İbrahim Tatlıses dede mi oluyor? Dilan Çıtak'tan hamilelik açıklaması

Geçtiğimiz aylarda Levent Dörter ile dünyaevine giren usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak hamilelik haberleriyle magazin gündemine bomba gibi oturdu. Birçok kişinin merak ettiği "İbrahim Tatlıses dede mi oluyor?" sorusuna genç şarkıcı, verdiği cevapla gülümsetti.

İbrahim Tatlıses’in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter 8 yıllık ilişkilerini ekim ayında evlilikle taçlandırdı. Florya'da bir dönercide objektiflere takılan Tatlıses'in kızı Çıtak hakkında çıkan hamile haberleriyle ilgili açıklama yaptı. 

İBRAHİM TATLISES DEDE Mİ OLUYOR?

Kahramanmaraş ve 10 ilimizde yaşanan deprem sonrası depremzedelere evlerinin kapılarını açan Çıtak, "Benim çok başka bir heyecanım var ama onu sonra paylaşırım" diyerek gazetecileri şaşırttı. Muhabirlerin, "Yoksa bebek müjdesi mi vereceksiniz?" sorusuna ise espriyle, öyle bir durum olduğunda onu dönercide söylemeyeceklerini ifade etti.

İbrahim Tatlıses dede mi oluyor

İbrahim Tatlıses dede mi oluyor

YENİ PROJELERİ HAKKINDA KONUŞTU!

Yeni projeleri hakkında konuşan Dörter, "Şu an ikimizin de özel projeleri var. Birbirimize destek oluyoruz. Bir gün belki birlikte şarkı da söyleriz, neden olmasın?" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gülben Ergen hareketiyle övgü topladı! Adana'ya giderek...

Mark Zuckerberg'in en mutlu günü! Üçüncü kez baba oldu! Kızına verdiği isim...

İLİŞKİLİ HABER

Mark Zuckerberg'in en mutlu günü! Üçüncü kez baba oldu! Kızına verdiği isim...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0