Kerem Bürsin'den "tam yerinde" paylaşım!

Oyunculuğu ve özel hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Kerem Bürsin'den yeni paylaşım geldi. 'Now on the dot' notunu düşerek çektiği öz çekimi sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda bel fıtığı ameliyatı geçiren ünlü oyuncu Kerem Bürsin, yakında yeni projelerle ekranlara döneceği ileri sürülüyor. Özel hayatının da sıkça merak edildiği Bürsin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Gözlüklü imajıyla kamera karşısına geçen oyuncu, çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.

Kerem Bürsin

Kerem Bürsin

KEREM BÜRSİNDEN TAM YERİNDE PAYLAŞIM

Sosyal medyada çok sık aktif olmayan ve bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Kerem Bürsin, ara ara yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu son olarak saç ve gözlükleriyle dikkat çeken Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. İşte o paylaşım;

Kerem Bürsin

Kerem Bürsin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kendisini sevdirmek isteyen Lemur bakın neler yaptı?

Deprem bölgesinden dönmeyen Fulya Öztürk tepki gösterdi! "Nolur paylaşmayın artık"

İLİŞKİLİ HABER

Deprem bölgesinden dönmeyen Fulya Öztürk tepki gösterdi! "Nolur paylaşmayın artık"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0