Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Bilal Yiğit Koçak'ın annesini görenler şaşırdı! O paylaşım...

Kardeşlerim dizisinin yıldız oyuncusu Bilal Yiğit Koçak, sosyal medya hesabından annesinin doğum gününü kutladı. Beraber çekildikleri fotoğrafı yayınlayan başarılı oyuncu, annesine olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Kariyer hayatına reklamcılık ve modellikle başlayan Bilal Yiğit Koçak, Kardeşlerim dizisi ile şöhret basamaklarını tırmanmaya başladı. Kısa sürede birçok takipçi kitlesine ulaşan ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından annesiyle ilgili yaptığı paylaşımla dikkat çekti. 

Bilal Yiğit Koçak

Bilal Yiğit Koçak

ANNESİNİ GÖRENLER ŞAŞIRDI

Oyunculuğuyla büyük ilgi gören Bilal Yiğit Koçak, özel hayatıyla da oldukça merak ediliyor. Sosyal medya hesabında 2,5 milyon takipçisi bulunan Koçak, annesinin doğum gününü kutladı. "İyi ki doğdun nice güzel senelere aşk bahçem. Güzeller güzeli annem." notunu düşen oyuncunun annesiyle olan benzerliği dikkat çekti.

Bilal Yiğit Koçak ve annesi

Bilal Yiğit Koçak ve annesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kendisini sevdirmek isteyen Lemur bakın neler yaptı?
 

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'den yeni haber! Evlilik yolunda ilk paylaşım...

İLİŞKİLİ HABER

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'den yeni haber! Evlilik yolunda ilk paylaşım...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0