Müge Anlı Rahmi Özkan'a gelen mesajları duyunca küplere bindi! "Biraz edep yahu"

Ünlü sunucu Müge Anlı gündüz kuşağında sunduğu programda ilginç anlar yaşandı. Anlı, programında avukat Rahmi Özkan'a gelen mesajları duyunca küplere bindi. Ünlü isim "Biraz edep artık, yuh devenin nalı" diyerek tepki gösterdi.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan atv ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesi şoke eden anlar yaşandı. Programda geçen her olay izleyicileri ekran başına kitlerken son yaşananlar karşısında Müge Anlı kendini tutamadı. Rahmi Özkan'a gelen mesajları okuyunca şoke oldu.

Müge Anlı, "Kıyamat alametleri derler kadınlar erkek gibi erkekler kadın gibi olacak diye derlerdi. Ben kadınların ben senin sevgilin olayım mı diye yazdığını görmedim" dedi. Bu sözlerden sonra da bombayı patlattı.

Müge Anlı Rahmi Özkan

Müge Anlı Rahmi Özkan

"BİRAZ EDEP YAHU"

Avukat Rahmi Bey'e gelen mesajları canlı yayında açıklayan Müge Anlı şunları söyledi: 

"Bak Rahmi Bey'e de yazıyorsunuz, ben utanıyorum ya! Adam kaç yaşında 50 yıllık evli adam ama yuh devenin nalı. Biraz edep!"

"Bu toplumu nereye sürüklüyorsunuz. Bir gün alacağım elinden telefonu isimlerinizle mesajlarınızı okuyacağım. Rahmi Özkan'a mesaj atıyorsunuz amaç ne!"

"Biliyorum ama ne, neyse. Bir öyle böyle mesajlar değil yani" diyerek tepki gösterdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yılmaz Erdoğan'dan yürek yakan satırlar! Yıkıcı depremlerdeki acısını şiirleştirdi

Onur Büyüktopçu'nun sarı saçları olay oldu! Bakın kime benzetildi

İLİŞKİLİ HABER

Onur Büyüktopçu'nun sarı saçları olay oldu! Bakın kime benzetildi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

yani 1 yıl önce

Sanki 50 yıllık evli adam'a bu teklif edilir mi deyince bir önceki dediğine ters olmuş. Bir önce şöyle demişti: "Ben kadınların ben senin sevgilin olayım mı diye yazdığını görmedim"