Buse Varol ve Kayınvalide Suzan Tektaş arasında ipler gerildi! Buse Varol istenmeyen gelin mi?

Kayınvalide Suzan Tektaş geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden dönen Buse Varol ile ilgili sosyal medyada yapılan bir yorumu beğendi. İddiaya göre Kayınvalide Tektaş'ın bu hareketi ikilinin arasında iplerin gerilmesine neden oldu. Gelin kaynana arasında yeni bir krizin oluşması akıllara Buse Varol istenmeyen gelin mi sorularını getirdi. İşte detaylar;

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol geçtiğimiz yıl boşanma haberleriyle magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Alişan ile boşanmanın eşiğinden dönen Buse Varol kayınvalidesi Suzan Tektaş ile yeniden karşı karşıya geldi.

"ARTIK KÖTÜ DURUMLAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

Geçtiğimiz hafta doğum gününü kutlayan Varol "ailemiz genişliyor" sözleriyle üçüncü çocuğa yeşil ışık yakmıştı. Yeni yaşı ile ilgili dileklerini söyleyen Varol, "Çocuklarım ile ailemle bu yaşım sağlık ile geçsin istedim. Son bir kaç yıldır kötü olaylar yaşadık. Artık kötü durumlar yaşamak istemiyorum. Ülkece de kötü olaylar yaşıyoruz. Sağlık ve huzur diledim sadece. Bunlar olunca diğer her şeyi halledebiliyoruz. 33'üncü yaşım bitti. 34'üncü yaşıma girdim. Her yaşın ayrı bir güzelliği var" şeklinde konuşmuştu.

buse varol ile kayınvalide arasında gerginlik

buse varol ile kayınvalide arasında gerginlik

İddiaya göre üçüncü çocuğa yeşil ışık yakan Buse Varol hakkında sosyal medyada yapılan bir yorumu beğenen kayınvalide Suzan Tektaş'ın bu hamlesi aralarında yeni bir gerginliğin oluşmasına neden oldu. 

BUSE VAROL İSTENMEYEN GELİN Mİ?

2019 yılında Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra yaşanan krizin yeniden başladığı yönündeki iddialar bir magazin programında konuşuldu. Yapılan iddiaya göre Buse Varol'a yapılan yorumu kayınvalide Suzan Tektaş'ın beğenmesiyle geçen yıllarda yaşanan gerginlik yeniden alevlendi. 

buse varol istenmeyen gelin mi

buse varol istenmeyen gelin mi

Kayınvalidenin bu hamlesi, "Buse Varol istenmeyen gelin mi" yorumlarına sebep oldu. 

Müge Anlı'da Avukat Rahmi Özkan'ın eşinin kim olduğu merak edildi! Eşini görenler hayran kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'da Avukat Rahmi Özkan'ın eşinin kim olduğu merak edildi! Eşini görenler hayran kaldı
Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çobanı Özgür Ozan ailesi ile poz verdi! Oğlunu görenler şaştı kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çobanı Özgür Ozan ailesi ile poz verdi! Oğlunu görenler şaştı kaldı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

vatandaş51 1 yıl önce

Kaynana rahat dur, karışma arkadaş.İki çocukları var, üçüncü yolda bırak insanları...