Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir birlikte tiyatroya gitti! Yalı Çapkını'nın yıldızları...

Adlarında sürekli olarak birliktelik iddiaları çıkan genç oyuncular Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu geçtiğimiz günlerde bir arada görüntülendi. Hakkında çıkan iddiaları her fırsatta yalanlayan ikilinin baş başa tiyatroya gitmesi dikkatleri çekti.

Ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda başrolleri paylaşan başarılı ve genç oyuncular Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, dizide yakaladıkları uyum kadar özel yaşamlarında da sık sık yakıştırılan çiftler arasında yer alıyor. Kendisi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu ile dört yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandıran güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'nun adı sürekli Mert Ramazan Demir ile anılmaya başladı. Dizinin ilk bölümünden beri uyumlarıyla olduğu kadar özel hayatlarıyla da gündemden düşmeyen ikili haklarında çıkan birliktelik iddialarını her fırsatta yalanlıyorlardı. Arkadaş olduklarını ifade eden ikilinin geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenmesi ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir

Mert Ramazan DemirİLİŞKİLİ HABERMert Ramazan Demir'le adı sıkça anılan Afra Saraçoğlu'nun o pozları beğeni yağmuruna tutuldu!

BİRLİKTE TİYATROYA GİTTİLER

Haklarında sık sık birliktelik iddiaları çıkan ikili geçtiğimiz günlerde yer aldıkları Yalı Çapkını dizisinin çekimleri için gittikleri Bebek'te hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Korumalarının eşliğinde sahnelerini oynayan ikili, gazetecilerden gelen sorularını yanıtlamaktan geri dururken, sonrasında Dünya Tiyatrolar Günü'nde Zorlu Center'da görüntülendi. Aynı dizide birlikte rol aldıkları arkadaşları Sezin Bozacı’nın oynadığı tiyatro oyunu "Cimri"nin gösterisini birlikte izlemeye giden ikili hakkında birliktelik iddiaları yeniden ortaya çıktı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Survivor'da eğlenceli anlar! "Arkadaşımı değiştirir misiniz?"

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0