Ünlü çift festivalde görüntülendi! Burak Özçivit ve Fahriye Evcen oğulları Karan'la birlikte...

Evlilikleri ile sık sık konuşulan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, oğulları Karan ile birlikte HUPALUPA GO Festivali'nde kameralara yansıdı. Kıyafetiyle dikkat çeken Fahriye Evcen ise Kerem hakkında açıklamada bulundu.

Çalıkuşu dizisi ile başlayan aşk hikayelerini 2017 yılında evlenerek taçlandıran Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, 2019 yılında ilk çocukları Karan'ı, geçtiğimiz ayda ikinci çocukları Kerem'i kucaklarına almanın heyecanını yaşadı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü çift birçok hayranlarının ilgi odağı oluyor. Geçtiğimiz gün oğulları Karan ile birlikte HUPALUPA GO Festivali'ne katılan çift kameralara yansıdı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, oğulları Karan'la birlikte katıldıkları festivalde objektiflere yansıdı. Fahriye Evcen kamuflaj kombinleri ile dikkatleri üzerine çekerken Burak Özçivitin eşiyle uyumlu giyinmemesi gözlerden kaçmadı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

"KEREM İÇİN DAHA ÇOK ERKEN"

Ünlü çiftin yanında Kerem'in olmaması sorulunca Fahriye Evcen, "Kerem için daha çok erken olsa da Karan böyle etkinliklerden çok keyif alıyor. Artık seneye Kerem'i de bizlerle beraber böyle etkinliklerde görebilirsiniz." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Pınar Deniz konuşurken rol arkadaşının mimikleri dikkat çekti! Galada gergin anlar...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0