Katre Turan'dan eltisi Aslıhan Turan hakkında açıklama! Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'ın...

Futbolcu Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'ın eşi Katre Turan, "Bi Maniniz Yoksa" adlı programın konuğu oldu. Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan ve kayınvalidesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Katre Turan ilişkilerinden bahsetti.

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, 20 Haziran 2022'de Katre Yırtıcı ile rüya gibi düğünle dünya evine girdi. Okan Turan'ın eşi Katre Turan geçtiğimiz günlerde ATV'nin dijital kanalı Extra TV'nin "Bi Maniniz Yoksa" adlı programına konuk oldu. Evinin kapılarını açan Katre Turan, Merve Yurtyapan'ın sorularını yanıtlarken eltisi, Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan ile haklarında çıkan iddialara da açıklama getirdi.

Katre Yırtıcı Turan

Katre Yırtıcı Turan

Arda TuranİLİŞKİLİ HABERArda Turan'ın kardeşi Okan Turan nikah masasına oturdu! Ünlüler akın etti

"ARAMIZDA ABLA - KARDEŞ İLİŞKİSİ VAR"

Geçtiğimiz aylarda Aslıhan Turan ile çektikleri bir youtube videosundaki diyalogları yanlış yorumlanan Katre Turan konuyla ilgili olarak "Aslıhan'la bu haberlere çok şaşırdık çünkü bizim maşallah eltiden ziyade abla kardeş ilişkimiz var. O videodaki konuşmamızdan küçük bir kesitti. Bizim günlük rutin konuşmalarımızı bilen insanlar zaten faklı bir durum olmadığını bilir. Bizim ilişkimiz kötü yerlere çekileceğine örnek olmalı. İyi anlaşmamız, evliliğin bir parçası olduğu kadar bireysel mutluluğun da parçası. Aslıhan benden büyük ve abimizin eşi." açıklamasını yaptı.

Aslıhan Turan ve Katre Turan

Aslıhan Turan ve Katre Turan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tuğçe Tayfur'dan tesettür açıklaması! "Şu anda geçiş sürecindeyim"

Yalı Çapkını dizi çekimine korumalar devreye girdi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir...

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını dizi çekimine korumalar devreye girdi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0