Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu paylaştı! O kareye "Beyaz atlı prens" yorumları yağdı!

Gerçek bir hikayeden uyarlama olan Camdaki Kız dizisinin oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu oynadığı Sedat karakteriyle büyük ilgi gördü. Sosyal medyadan paylaştığı görüntüyle birçok takipçisinden "Beyaz atlı prens" yorumu aldı.

O Ses Türkiye yarışmasıyla tanınan Feyyaz Şerifoğlu, gerçek bir hikayeden uyarlanan Kırmızı Oda da oynadığı Can karakteriyle oyunculuk hayatına atılmıştı. Son zamanların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız dizisi ile şöhret basamaklarını bir bir çıkan Şerifoğlu, sosyal medyada at üzerinde paylaştığı bir fotoğrafla gündeme geldi. 

Feyyaz Şerifoğlu

Feyyaz Şerifoğlu

BEYAZ ATLI PRENS

Sosyal medyada aktif olan ve iyi bir takipçi edinen Şerifoğlu, paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Atın üzerinde çekildiği bir fotoğrafı takipçileri ile paylaşan oyuncuya, "Beyaz atlı prens" yorumları yağdı!

Feyyaz Şerifoğlu

Feyyaz Şerifoğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

dis'ten yeni imaj! "2024 Eurovision 1.lik saçım"​

Hülya Koçyiğit depremzedelerle birlikte! Yeşilçam'ın yıldızı: Yaşanan acıları unutmak...

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit depremzedelerle birlikte! Yeşilçam'ın yıldızı: Yaşanan acıları unutmak...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0